0 oy
623 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 2 yas ve uzeri hic hastalanmayan atesi cikmayan bebegi olan var mi merak ediyorum varsa sizin sirriniz nedir 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuktur hastalanmadan büyümezler 
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Valla 2 yasimiza 5 ay var çok şükür hastalıktan dolayı hiç gitmedik hastaneye inşallah gitmeyizde
tarafından
Ohh masallah canm insallah
0 oy
(132 puan) tarafından
Malesef :( genelde 6 ayda bir hastalaniyoruz biz
tarafından
Hassas demekki canm
(132 puan) tarafından
Sanrm oyle :/
0 oy
(2 puan) tarafından
Ama mesela bide 7 yaşında oğlum var onda da her sene iki üç sefer hastaneye yatardik bronşit olmuştu yani çocuk olunca birinde hastaneye gitmesen birinde mutlaka gidiyorsun canım istedin kadr dikkat et olcak olunca yine oluyor öyle byle büyüyorlar rabbim dermansız hastalık vermesin 
tarafından
Cok var ama canm oyle hastalanmayan.ben kendimi bilirim annemde derdi 1 defa bile hastaneye gitmemisim ki hala ayniyim birazda yapi meselesi galiba
0 oy
(3,158 puan) tarafından
1 kere hafif ateş oldu dişten. 1 kere de burun akıntısı hapşırık yani soğuk algınlığı oldu. 2 yaşında çok şükür 1 kez ateş düşürücü kullandım sadece. Kalın giydirip terletmemeye çalışıyorum. Ayaklarına hep patik giydiriyorum. Kisin gün aşırı havalar ısınınca da hergun disari çıkarıyorum. Beslenme olarak da hazır gıda, şekerli hiçbir şey vermiyorum. Kemik suyu yapıyorum çorbalara katıyorum. Hee bir de kışın uyku tulumu kullanıyorum ustu açılmıyor bu da etkili olabilir 
tarafından
Sende bendensin  canm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 437 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Deriniko (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,692 cevap

331,535 kullanıcı

...