+1 oy
1,932 göst.
Diğer kategorisinde (1,279 puan) tarafından
Bugün dışımı cektirdim sabahtan beri bisey yiyemedm o yüzden. Hamileyim bir de. Eşim disari cikti aksam üzeri. Mesaj atti. Disardan istedgn bi sey var mi diye. Ben de marketten alinacak biseyleri soruyo sandm. Yok dedim. Sonra kendine döner almış. Hani bana dedim. Sen istemedn ki dedi. Ben nerden bileym döneri kastedggni dedim. Sonra hamile olduğum icin midir nedir ağlamaya basladm. Durduramiyorm kendimi. Hemen gidip sana da aliyorm dedi istemem bu saattten sonra dedim. Aldrmadm. Aslnda cok komik yaşananlar ama hamilelik duygusallgndan dolayi sacma sapan seylere aglama durumu oldu su an

47 Cevaplar

0 oy
(835 puan) tarafından
Alması lazim illa söylemen gerekmiyor hamilesin sen böyle düşüncesiz adamları hic sevmiyorum 
(1,279 puan) tarafından
Bugün de böyle gecti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yari yariya paylassaydiniz sizde. Hormonlarin da etkisi var benimde boyle bir postum var oku bir:))
(1,279 puan) tarafından
Bakarm hemen:)
0 oy
(501 puan) tarafından
Dusuncesizlik etmiş, ben de hamileyken eşimle annesi pide yemeğe gitmişler bana da kendi pidelerinden kalan artıkları getirmislerdi ha ben niye mi gitmemiştim özel ders veriyordm.ilk başta anlayamadim sonra çok zoruma gitmişti
(1,279 puan) tarafından
Insanın zoruna gidiyo gercekten
(501 puan) tarafından
Haa bı kere de eşimle annesi markete gidiyordu yine hamileyken.dedm ki varsa bana bı meyve adı soyledm alır msn diye.evimizin yanında 3 market bir küçük manav var
Geldi almamış neden almadm dedi A101 e girdik yoktu dedi bak smdi yine sinirlendim..
(1,279 puan) tarafından
Dusunemiyorlar bazen gercekten
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler benim Koca yi buradaki herkes biliyor artık :D

Ama bu konuda kendine almaz bana alır hele hamile iken hadiii beee birşey işte der senin kocan kabalık yapmış söyle gitsin alsın sana çabuk söyle 

(1,279 puan) tarafından
Yüz kere dedi ama asla istemiyorm ddm
(12,271 puan) tarafından
Kız söyle gitsin alsın bir daha da böyle bir hata yapmasın sana günah hamilesin
(1,279 puan) tarafından
Yok börek yapmstm onu yiyorm smdi istemiyorm bsy artk
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Hamileyken döner yemeyi anladimda hamileyken diş çekiliyomuymus ben cekilmiyo diye biliyodum da
(1,279 puan) tarafından
3_6arasinda cekiliyormus
 Doktor 28.haftaya kdr cektireblrsn diye onay verdi
0 oy
(15,277 puan) tarafından
Bunu ben hamile değilken yapsa da eşim alınırım ağlamam ama çok kırılırım o iki kişi o evde tek kişi için yemek almak ne demek 
(1,279 puan) tarafından
Evet kirici oldu
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Bence haklı ağlamısın ben hamile olmasan şuan eşim byle yapsa ağlarım yanı bi şeker bile paylaşlması lazm nye kendıne tek alıyor yıyor ki sanada alsın ila istemenmi lazm
(1,279 puan) tarafından
Sormus sözde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 685 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 623 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,106 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,485 cevap

336,304 kullanıcı

...