0 oy
344 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kullanılmış fişler de olur şimdiden teşekkürler

1 cevap

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Siz bu fişleri napıyorsunuz
(2 puan) tarafından
Prima uygulaması var irdan puan topluyoruz sonra ödül alıyoruz topladığımız puanla
(1,615 puan) tarafından
Hııı bezini kullanıyor musunuz nasıl bir ödül alıyorsunuz
(2 puan) tarafından
Birçok ödül seçeneği var ödül havuzunda puanın yeterse alıyoruz fişi de yukleyince puan geliyor örnek olarak bebek bezi elektrikli diş fırçası bebek kangurusu gibi ödüller var ve daha fazlası da var.
(1,615 puan) tarafından
Ya ben bebek bezini bir kere kullandım mecbur kaldım aldım bez normal dolu değilken çok aşırı yoğun bir petrol kokusu geliyordu kızım çişini yaptıktan sonra da daha yoğun geliyordu çok dikkat ettim buna bir normal bez kokladım birde idrar yapılmış bezi imsiide6aynı petrol kokuyordu bunun sonucunda araştırma yaptım ve Prima bezlerinin içerisine petrol katkısı olduğunu öğrendim ve buda bebeklerde kısırlığa yol açıyormuş yanlış hatırlamıyorsam İsrail ürünüymüş araştırma sonucu öğrenmiştim o gün bugündür asla Prima kullanmadım bez çok güzel gerçekten çok beğenmiştim ama o petrol kokusu ve araştırma her şeyi bitirdi
(594 puan) tarafından
Sürpriz yumurta yorumundan sonra bende az Bi bakayım dedim dediğin olay cidden varmış 4 numara ve üstü bezlerde ve kızım şuan 3 numara kullanıyor sanırım sayende yeni bez arayışına giricem teşekkür ederim bilgilendirdigin için
(1,615 puan) tarafından
Ne demek canım çevrem de kim varsa herkese söylerim bunu bende ilk çocuğumda kızım da mecburen alıp kullanmıştım Allah'tan bitmişti geç öğrenmiştim ama hemen kestim cidden koklasanız bezin kokusunu anlarsınız paketi açtığım gibi petrol kokusu gelmişti benim huyum var her şeyi koklarım ne yaparsam yapayım burnumda çok hassastır ama hassas olmasanız bile anlarsınız kokudan.

Rica ederim ben bilgilendirmek istedim canım.
(594 puan) tarafından
Bende doğduğunda hipp almıştım bez sonradan primaya geçtim şimdi elimde 3 Paket var geride veremem bundan sonra daha almam zaten ya hippe geri dönerim artık
(1,615 puan) tarafından
Baby turco da güzel ver baby de güzel
(594 puan) tarafından
Yurt dışındayim o yüzden o markalar yok burda maalesef :)
(1,615 puan) tarafından
Aaa bilmiyordum artık olanı alırsın onun yerine
(594 puan) tarafından
Teşekkür ederim yinede tavsiye için :)
(1,615 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gokcennness (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 293 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kadry35 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
5 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde GizemGY (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nergiz24 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,128 soru

24,149,629 cevap

334,844 kullanıcı

...