0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

imageimage buda biz gerçekleri söyleyince bize cahil diyenlere gelsin.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Dün ben paylaştım bunu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz diye yazdım. Bazı şahıslar, her tarafı uyarı içeriyor diye uyarı vermiş. Kapattirdilar. Düzgünce konuşup tartışmak yasak, cinsellik olsa eminim ağızları açık okurlar. 
tarafından
Aynen öyle burda sadece doğru da olsa yanlışta olsa bilgi paylaşılıyor en ince ayrıntısına kadar cinsellik konuşuluyor ona uyarı yok böyle postlaar uyarı veriliyor
-Reklam-
+1 oy
(93 puan) tarafından

Sonunda birileri konuşmaya başladı. Allah'ım bu oyun biter inşallah. 

#seninleyizSavcıEyyupAkbulut
tarafından
aşı karşıtlarına cahil bilmem ne saydiriyoralr dı. bende şimdi onlara diyorum koskoca cumhuriyet savcısından daha mi iyi bileceniz:)
(93 puan) tarafından
Bir laf var. " Kimse görmek istemeyen kadar kör değildir" diye. Bende karınca misali safımı belli ediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Uyuyanlar uyanır inşallah. Allah sonumuzu hayretsin.
(7,436 puan) tarafından
Koskoca proflar doktorlar varken ne zaman savcılar asi içeriği inceler olmuş hukuk konusu tamam haklı da demekki savcının aslı gorevlerinden pek haberin yok
tarafından
zaten bunu söyleyen doktorlar da var git araştır
(7,436 puan) tarafından
Herkes olaya kendi tarafından bakar kimse kimse ye kör diyemez.herkes te birşeyleri kendi faydasina veya zararına yapar kişi kendinden sorumludur
(7,436 puan) tarafından
Peki kaç tane ben herşeyi araştırıyorum zaten dünya nüfusunun yüzde beşi bile değil yani bir elin beş parmağını geçmiyor.ve şuan karşıtlık yuzunden en basit kızamık vakaları çoğalıyor dünya nüfusunun yuzde besini geçtiği taktirde asilar zorunlu hale gelecek o yüzden birşeyleri daha bilinçli araştırın ve inanın ama diyorum ya kimse kimseye karışamaz herkes ne yapmak istediğinde özgürdür
tarafından
tamam doğrusun ama biz aşı yaptırımıyoruz diye nr vatan hainligimiz kalıyor ne cahilligimiz
(93 puan) tarafından
O koskoca proflar doktorlar dediğiniz insanlar bilmem farkında mısınız tv de hep aynı kişeler. Hep aynı doktorları konuşturuyorlar. Bu ülkede kaç bin doktor var. Onlar nerde. Medya korku pompalıyor. Bizim milletiniz sorgulamadan herşeyi kabul ediyor.
tarafından
aceba neden söyleyemiyorler işlerinden emeklerinden olup vatan haini ilan edileceklerini bildikleri için hiçbiri konuşamıyor
(7,436 puan) tarafından
Şu açıdan olabilir geçmiş donemlerde yani çok çok geçmişte asisizliktan ölen çocukların n ne şekilde can verdiğini araştırırsanız eğer şuanda bazı seyleri önlemek amaçlı birileri karşı çıkıyorsa bu yüzden olabilir
tarafından
sende şimdi aşı yüzünden otizm olan ve başka hastalıklar yada aşıdan sonra ölen çocukları araştırsan o zaman yatırmazdın. aşı olmayan çocuklarda ne hikmetse bu tür hastalıklar görülmüyor
(7,436 puan) tarafından
Konuşan nasıl konuşuyor peki onlar asimkarsitlari hiç bir zaman hiç birşeyden korkmazlar evet medya konusunda haklısın ama asi karsiti korkmuyor buna emin olun.ve şuna da şahit oldum ben bir saglikciyim asi karsitiyim diye ortalıkta baş bas bağıran bir kişi çocuğunun bütün aşılarını yaptiriyormus kanıtlı yani o yüzden ben bu olayı şöyle dusunuyirum insanlığa zarar vermeye çalışan dünyada bir çok kişi var çevreye bu şekilde algı yapıyor ama kendileri normal düzene devam
tarafından
konuşuyor sonra vatan haini ilan ediliyor iste
tarafından
valla bize zarar vermeye çalışan başkaları da millet bunu anlayamıyor ben tartışmak için açmadım millet bilinclensin diye açtım bu postu
(7,436 puan) tarafından
Otizmin sebebini arastirmani tavsiye ederim ben bir hemşireyim hastaliklari bana anlatmayin lütfen eğer aşıdan otizm olunuyirsa hepimiz otizmdik şükür birseyimiz yok.asidan olen çocuk yoktur bilgisizlikten ölen çocuk vardır bunu neden açıkça söylemiyorlar peki örnek vereyim kızamık aşısı içerisinde yumurta akı var eğer çocuğun yumurta alerjisi varsa bunu aşıyı yapan değil aile bilir ve bunu aile asi yapana bilgilendirir ve tedbirler alınarak o kızamık aşısı yapılır ve hiç sorun olmaz ama aile bildogi halde bilgilendirme yapmıyorsa ve asi alerji yapılmışsa bu aşının suçu değildir ve bunu asi karşıtları şöyle söylüyor bebek aşıdan oldu hayır bebek bilGisizlikten oldu ve şu dönemde aşıdan ölen çocuk sayısı yok denecek kadar az oda bilgisizlikten neden bunu bu sekidle aciklamiyorlar peki
tarafından
o konuda bilgilendirilmesi lazım o zaman içeriğini bilmediğimiz aşıyı bize zorla dayatıyorlar sonra aile mi suçlu o aile onun içine yumurta akının olduğunu nerden bilsin
(7,436 puan) tarafından
Bende tartismiyorum zaten bende bilgilerimi paylasiyorum sizinle her söylediğinize de tıbbi olarak verecek bilgim var.millet bunu anlamıyor cumleniz çok yanlış size göre o doğrudur diğerlerine göre bu doğrudur herkes kendi dogrusumu yaşar ama az önceki veridigim karşıt kişinin çocuğuna asi yaptırması bendeki bütün güveni kırdı yani o yüzden bu olayı tamamen algı olarak dusunuyorum.ve bunu konuşan kişi heryerde doktor gibi konuşur insnalarin aklımı celmeye çalışır yani kendi halinde bir karşıtlık yaşamaz benim görümcem sağlık ocağında hemşire laf arasında bu kişiden bahsettim asi karşıtı diye merak etti sistemden baktı ve bütün aşıları yaptırmış
(7,436 puan) tarafından
Yumurta akının olduğunu bilmeyecek zaten bu asi en erken 9. Ayda yapılıyor ve o aya kadar cocuggun hangi besine alerjisi olduğu biliniyor hiç mi sağlık ocağına kontrole gitmiyor alerji konusu çok hassastır bunu heryerde bildirmesi gerekir ailenin
tarafından
tamam onu demiyorum aşının içinde yumurta olduğunu bilmiyordum ben mesela gitsem yaptirsam çocuğumun da alerjisi olmuş olsa ben mi suçluyum beni hemşirenin bilgilendirmesi lazım o aşının içinde yumurta aki olduğu hakkinda
(7,436 puan) tarafından
S.m.h canım evet bu ülkede milyon tane doktor var bend ebir çok yerde çalıştım bir çok doktor tanidim birebir yani takip ettigimde birçok kişi var yanlış anlaşılmasın ben sadece kendi fikrimde olanları takip etmem farkli fikirlere de her zaman açığım ve araştırım ama kaç yıllık iş hayatımda karşıt doktorla karsilasmadim
(7,436 puan) tarafından
Ebeler soruyor zaten bebeğin alerjisi varmı yokmu diye müneccim değil ya ebe olup olmadigini bilemez ve bunun sorumluluğunu da asla almaz bunu söylemeyen bilgilendirmeyen aileler var ama bu dünyada bir iki kişiyi geçmez ve bunlarda gündeme bu şekilde düşer aşı yapıldı bebek öldü diye
(93 puan) tarafından
Hemşire hanım alerjinin en büyük sebeplerinden biri de a$ılardır. Benim tanıdığım onlarca Sağlıklı aşısız çocuklar var.
tarafından
valla bana direk gel aşı yapalım dediellr hiç alerji falan soran olmadi alerjisi olsa demekki çocuk ölecek Allah korusun sorumlusu da ben olacaktım
tarafından
Aynen s.m.h 23 aylik çocuğum var bazı asilari yaptırdıktan sonra zararlı olduğunu anlayıp bıraktık hamdoslun 1 kere bile hastaneye gitmedim halbuki aşı yapılırken çocuk çok kötü hastalanıp açıklık olmuştuk.
tarafından
acillik diyecektim
tarafından
aynı şekilde gorumcemin çocuğu da aşıdan sonra hastalandı çok kötü bıraktılar enişte de eczacı illa bilgili adam lazımsa
(7,436 puan) tarafından
Yanlış biliyorsunuz ve sadece kulaktan duyma bilgilerle alerjinin sorumlusu asi olarak görüyorsunuz biraz olayı geniş düşünüp araştırmanızı tavsiye ederim.yediginiz en basit bir domates bile aşıdan kat kat daha tehlikeli artık yerli tohum denen birşey yok olanlarda kendilerine üretip kendileri tüketiyor doğal beslenmeye çok önem veririm kışın asla mevsiminde olmayan birşey almam ama yazın yediklerime de asla güvenemiyorum artık yediğimiz herşeyin içeriğinde temiz birşey yok eğer fayda zarar olarak düşünürsek asi hepsinden faydalı.her zaman diyorum eğer ki dağ basinda yaşasam herseyimi kendi imkanlarimla uretsem dışardan bir ekmek bile almaya ihtiyacım olmasa çocuğumu dış etkenlerden korusam asla asi yaptirmam
(7,436 puan) tarafından
O sağlıklı çocuklar asılı cocuklarin korunmasından dolayı etrafa da hastalık sacmadihindan olabilir yani diyorum ya olaya her açıdan bakmak lazım tek bir yerden okuduğunuz şeylere değil de çeşitli herşeyi araştırarak öğrenmek en güzeli.ve şu an sağlıklı diye her zaman öyle olacak anlamına gelmiyor okul çağında milyon tane virüsle karşı karşıya kalıyor.hic mi haberleri okumuyirsunuz mesela dogumda k vit  yapılmadı diye ölen çocuk haberleri peki bu durumda neden doktorlar suçlanıyor veya sunlarda var asi yapılmadı diye hastalığına çözüm bulunamıyor ve yine doktorlar suçlanıyor burda doktorun suçu ne işin içinde olduğum için bu konuda size bir sürü örnek verebilirim yaşadığım gördüğüm evet asi yaptırmamak kişinin özgürlüğüdür sonucunda olanlarda kişinin özgürlüğü olmalı ve kimseyi suclamamali
(7,436 puan) tarafından
Neyse uzatmayayım kizlar kirdiysam hakkınızı helal edin dediğim gibi herkesin kendi fikri yaptırıp yaptırmamak
(93 puan) tarafından
Hanımefendi. Aşı yaptırmıyorum. Özgürüm. Dilekçe yazıp sorumluluğu üzerime alıyorum. Kimseyi suçlamıyorum. Yine söylüyorum. Kimse görmek istemeyen kadar kör değildir.
(93 puan) tarafından
Helal olsun
tarafından
öyle herkes özgür bende özgürüm yaptırmak zorunda değilim ve yaptirmadigjm için kimse beni yargılayamaz yargilayana da cevap vermek en doğal hakkım bencede gerek yok uzatmaya
+1 oy
(848 puan) tarafından
İsteyen savcıya isteyen doktoruna inanır. Herkes kendinden ve çocuğundan sorumlu, yaptırıp yaptırmamakta da özgür herkes :) elbette araştırmak, öğrenmek en mantıklısı ancak işin ehli kimse ben onu dinliyorum. Dinlemeyene de saygı duyuyorum. 
tarafından
tamam da burda savcı kafasından konuşmamış doktor isimleri vermiş bunu belirteyim de haklısın herkesin kendi çocuğu ama biz cahil vatan haini ilan ediliyoruz yaptirmayinca saydırıyorlar gitsin bize bende onu diyorum isye herkes özgür yaptırmayana da saygı duyulacak
(848 puan) tarafından
Aşının içeriğini biliyor musunuz da yapttırıyorsunuz, olanda hastalanıyor olmayan da, ümmeti yok etmek için çıkardılar hastalıpı vb. gibi saçma yorumlar yapıldığında tartışma çıkıyor genelde. Yoksa elbette herkes özgür yaptırıyorum ya da yaptırmıyorum bu kadar basit. Bu arada siz böyle söylüyorsunuz demedim genelde söylenenleri yazdım :)
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Nasıl izliycem kız bisey yok ki 
tarafından
atamamışım
tarafından
simdi oldu :D
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bisey yokki canim

tarafından
atamamışım ki :D