Hep emiyor arrık sütüm yetemeyecek galıba peynir tuzsuz olacak azıcık yıyor azcık yumurta sarısı meyve püresi yada suyundan veryırum yedıklerinzden vermeyın dyorlar salça tuz olmayacak dyrolar ee halıyle salça lı yemek yapyıruz bıze domatesi rendeleyip braz su tel şehriye koyup veryırum hergun sebze de olmuyr yoğurt da market vermeyın dyorlar kendımde herzaman mayalayamıyırum şuan mayaladım bıtı marketın var ee veremıyırum köfte eşim hazır almş ee vermeyın dyorlar çaya braz ekmek batirim verim kafeteyın vermeyın dyorlar annemler de ver daha artık büyüktür yaptığın çorbalar yada pilav bulgur artık ne olmuşsa az az ver dyroalr ıkı dişide var ee salçalı olmaz falan dyorlar off vala ne vercem blmıyorum yaaa
Kız bakma sen onlara Tuzsuz asla yemez benim velet 7 aylık yumurta sarısını ve pekmezi birlikde karışım yapıp veriyorum çorbayı salçasız ama tuz ekliyorum zeytinyağı ekliyorum öyle çok güzel içiyo onu verme bunu verme diyenlere bakma sen artık 8 aylık olmuş püre şeklinde ver ki ağzı alışsın benim 3 üncü çocuğum bu biliyon ben 3 ünü de böyle yaptım yoğurtlu çorbalar dene ancak yoğurda alarjisi olabilir dikkat et yiyecekleri vererek öğreneceksin muz elmayı haşla suda püre yap ver sakın çay verme ben 3 hiçbirine çay vermedim gerçekden iyi değil çay çocuk aç kalır onlara bakarsan
Her annenin yolu farklı elbet ama ben ayrı yapıyorum.yemeklerini. Tuzsuz şekersiz besliyorum. Damak tadı buna alışsın isterim. Daha yemeğin tadına bakmadan eşim gibi tuz atmasın:))
1 yaşına kadar tuz verme. Sabahları bir yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü 1 cay kaşığı zeytinyağ birde 5 tahıllı hipp kaşık maması 1 tatlı kaşığı kadar karıştırıp verebilirsin
1,486,840 soru
24,307,336 cevap
344,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın