0 oy
948 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
kızım 2 yasını 3 ay geçiyor 12 haftalık hamileyim simdi komşumuz ile konuşuyorum diyorum hamileyim ne acilen vardı az daha büyütseydin hele ilk okul a baslasaydı çocuğu ne yapıyorsun nasıl bakacaksın çok zor olur uykusuz kalacaksın yine daha yeni yeni rahatlığışa ermistn  gibi laflar kullanıp beni hayattan soğttu 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle diyenlere sen öyle yap ben bildiğim gibi yapıyorum de bidaha 
-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından
Birkaç yıl sonra yapsaydın da AA geç kalmışsın derlerdi boşver o tipler derler de derler herşeyi eleştiriler
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yapmasan ikinci ne zaman,neden yapmıyorsun ne zaman yapcam gibu ***** sorular... Hamile kalsan neden acele etdim ,öteki büyüseydi sonra ... Onlara şöyle cevap vermek gerel afedersinizde yakınlaşırkende sizemi sorcaz 
0 oy
tarafından
Vıy biz ne yapak bacım 17 aylık olacak oğlum ve ben 9 haftalık hamileyim milletin çocukları arasında 1 veya 1.5 yaş var onlar ne yapsın 
0 oy
tarafından

Kulak asmamaya çalış canım ben öyle yapıyorum benim hayatım benim kararlarım kimse karışamaz yani onların aklına ihtiyacım olsaydı sorardım yani dış kapının dış mandalları :D

0 oy
(775 puan) tarafından
Kimene ki ekmeği suyunu etraftakiler mi veriyor onlar öyle söyleyince bilsem size sorardım diyerek boz bak bı daha söylüyorlarmi
0 oy
tarafından
Sanane kesemiz ayrı gücümüz ayrı sen ne zaman istiyorsan o zaman yap deseydin.
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Benim kiz6 yaşına gircek diğeri 10 aylik delirtti beni hiç laftan anlamiyo bende bu kadar ara vermesmiydim diyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 826 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (9,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,407 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde herseyguzellolacak (434 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 775 göst.

Kategoriler

1,514,041 soru

24,691,538 cevap

368,363 kullanıcı

...