0 oy
978 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (164 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dghjjbhkjbhjvkbnibgjbncjbcjbchbcjjnnv

25 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
Benim de eşim yüklemiş iş yerinde ki arkadaşıyla oynamış eve geldi bi baktım pubg var oynamani istemiyorum dedim sen oynarsan bende oynarım dedim tamam dedi sildik bida oynamaya fırsatı kalmadı zaten   :)) telefonu bozuldu 

Mesela ilk eğlendiğimiz zaman eşim de öyle oyun felan yoktu ben fire fire indirip oynamıştım 1 yıl rahat oynadim ama işte takım olarak gidiyosun kim denk gelirse çok erkek gelio die eşim oynama dedi bıraktım şu konuya aciklik qetirim tabi erkek ler le konusmuyodum yanlış anlaşılmasın sürekli eşim yanımda olurdu bazen o oynardı şimdi çocuktan ikimiz de fırsat bulamıyoruz önceden bu siteye günde 20 kere girerdim şimdi 1 defa girebilirsem şükür ediyorum öyle 

Sen deki bak bende oynarım felan yap bırakır belki 
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benim eşimde oynardı ilk evlendiğimizde tartıştık sonra geldi benim tldonumu ortadan ikiye bölmüştü sanki ben oynuyormuşum gibi sonra yenisini aldı vs ama güven gittimi yerine zor geliyor 
0 oy
tarafından
Canım bağırıp çağırmaycaksin işte açıp sende oynayacaksın 
0 oy
(903 puan) tarafından
Bu oyunu ne ben ne eşim oynamayı bir kere dememişligimiz bile yok oynayanlardan bile gıcık yiyoruz oglum var 11 yaşında o oynuyor ve kendini kaptırmış biraz deli oluyoruz sesinden de adındanda komşu oglu ögretmiş başımı yedi nasıl terkertircez bilmiyorum oyun hepten yasak olur inşallah tez günden 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 460 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Şansımbebegim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,051 göst.
10 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aysenuruysal_ (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 797 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 986 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,491 cevap

350,262 kullanıcı

...