0 oy
1,399 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından
Maksat vakit gecsin 

Esim demez derse parcalayacagimi bilir onu ☺

Bende demem dersem oda beni parcalar bilirim ☺

Abartildigini dusunen arkadaslar olabilir ama ben kiskanc biriyim esimde oyle bir birimizi dengeliyorz bu sekil de sizde durumlar ne ??? ☺❤ hadi sohbete 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Televizyondaki insanlar hakkında konuşabiliriz güzel yakışıklı diye çünkü onlar bizi ne yapsın biz onları ne yapalım :D ama yolda yolakta sokakta arabada evde barkta orda burda gördüğü birine güzel derse abboovvvv çünkü o kişiyle muhabbet kurup işi büyütme ihtimali var
(6,396 puan) tarafından
Hahah mantikli walla kiz ☺
tarafından
Şimdi cano televizyondaki taş gibi güzel zengin hatun ne yapsın benim kocayı :D ama iş yerinde veya mahallede tanıdığı kadın farklı düşünebilir
(6,396 puan) tarafından
Kiz dogru tv dekiler ne yapsin bizimkileri :-D
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kişisine göre değişir bence gidip milletin kziina demez öle bı yapıda değil kuzenleri  felan der yani ne olck fazla süslü görünce ne Güzel olmuşsun kız der bende derim  bunda bişe yok bence karşı tarafında eşimin de niyeti kötü olsa benim.yanimda demez zaten yapicak olan hr türlü yapar
0 oy
(4,724 puan) tarafından
İkimizde demeyiz :D
(6,396 puan) tarafından
Cok guzel :-D
0 oy
tarafından
Ben yakışıklı bulduğumu diyorum ama yoldan geçerken uf be adama bak cok yakışıklı demiyorum tabiiki ama esim hic demedi korkuyor galiba:D
(6,396 puan) tarafından
Hhahaha galiba :-D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,911 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,554 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 634 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ilayda4646 (855 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,778 cevap

332,957 kullanıcı

...