0 oy
1,227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Enfeksiyonum var diyo post açmıştım bi bayanda ozelden mesaj atmış esin başkasıyla.oluyordur sonra sende olunca enfeksiyon kapiyordursun diyo nerden biliyorda bana böyle bir şey söyleye biliyor ya iyice sınırımı bozdu öyle bisey olsa anlarım herhalde ben kocamı tanımıcam mi

41 Cevaplar

0 oy
(1,499 puan) tarafından
Kendi enfeksiyon olunca kocası başkalarıyla mı oluyormuş ta ona geçiyormuş çok saçma görmeden bilmeden nasılsa günahını alıyorlar Allah'ım akıl fikir vicdan versin bacım bunlara ya 
(32 puan) tarafından
Evet insanları bilip bilmeden konusuyorlar
-Reklam-
0 oy
(16,060 puan) tarafından
Kız gebeliğin sonunda bende bir başladı doğum oldu ha 15 aydır aynı sorun bitiyor tekrar başlıyor enfeksiyon hemen temizlenmiyor ki
(32 puan) tarafından
Evet  öyle canım benim evlendiğimde cıktı tedavi gördüm bitti hamile kaldım tekrar başladı yani bunolut her enfeksiyon olan kocalariniz aldatmis ya böyle saçmalık ola bilirmi ya
0 oy
(7,615 puan) tarafından
  Ay tobe tobe  güldüm valla özür dilerim.   
(32 puan) tarafından
Yok bende gülüyorum
(7,615 puan) tarafından
Enfoksiyon. Yediğinden içeriğinden çamaşırın temizliğinden üşütme gibi foktorlerden kaynaklıdır  eşten geçmez  mantar    vajina biti bel soğukluğu  gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar  bunlardır
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Oha ya valla biri öyle bişey soylese ağzıma geleni sayarım kendi eşinden biliyor heralde ne kadar kötü kalpli insanlar var ya 
(32 puan) tarafından
Artık kimsede insanlık kalmamış ya bide düşün diyo
0 oy
tarafından
Özelden ne diye yazıyor ki dost mu olmuş oluyor yani böyle diyerek
(32 puan) tarafından
Herhalde öyle zannediyor
0 oy
tarafından
Kız kıskançlıkta çığır açmış fesat insanlar iyyyy
(32 puan) tarafından
Bencede böyleleri......
0 oy
tarafından
Kız bende de var enfeksiyon bnm eşimde mi beni aldatıyor sjsjsjs manyak saçmalamış 
(32 puan) tarafından
Evet saçmaladı *****
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Sanırım  onun  Kocası  öyle  yapıyor  canım  

Sen  hiç  takma  amacı  sinir  bozmak  
(32 puan) tarafından
Takmamaya çalışıyorum ama sınirlerimi bozdu
0 oy
tarafından

Hasta karı:) salla gitsin.

(32 puan) tarafından
Haaaahhhaaa
0 oy
tarafından

Ahahhahahahahaha :D kız o benim gaynam gaynammm ancak böyle birşeyi gaynana söyler :D cahillik seviyesi ektedir :D o değilde ben dışarda asla wc ye giremiyorum girince hemende enfeksiyon kapiyom benim koca ozamannn dünya çapında çalışıyor tövbeler tövbesi kız ne canını sıkan :D

(32 puan) tarafından
Işte cahil insan *****
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir derler canım k yüzden biliyordur.engeksiyin kapmaknicin bunlara gerek mi varmış sanki bulaşıcı hastalık kapmışsin gibi laf etmiş cahil 
(32 puan) tarafından
Evet cahil ayyy kizlar kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum azimdan kötü kelimeler cıktı çok sınırlıydim o yüzden tekrar özür dilerim
(7,436 puan) tarafından
Çok normal canım insanı çileden çıkarıyorlar
(32 puan) tarafından
Aynen öyle sınır bozuyorlar
0 oy
(14,062 puan) tarafından
O nerden biliyo ki tövbe ya 
(32 puan) tarafından
Işte insanı sınır etmek dertleri
0 oy
(35 puan) tarafından
Yaa ne kadar cahil ve ahlak yapısını düşüren insanlar var. Bekar insanlarda da enfeksiyon olabiliyor eee napcaz bunu da mı illa cinselliğe bağlıcaz. Milletin karnı bozuk karnı. Sen umursama bile böyle saçma şeyleri.
(32 puan) tarafından
Vallaha umursamaya çalışıyorum ama iste
0 oy
tarafından
Yok daha neler artik saçmalamış
(32 puan) tarafından
Dengesizlik resemn
0 oy
tarafından
  • Gereksiz insan kuzum boşver onu sen . Bndede enfeksiyon oluyo ne alaka tuvaletlerden üşütmekten oluyo. Sende yazana yazsaydin keske yaran var heralde bildigine göre deseydin daha baska bisey soylerdm de şuan terbiyem müsade etmedi canm:) 
(32 puan) tarafından
Aynen gereksiz ınsanlar için hiç terbiyemzi bozmuyalim
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ay yok artık ya tövbe yarabbim mübarek günde ne biçim konuşuyor hiç korkmuyor mu tanımadığı bir insanın günahını almaya
(32 puan) tarafından
Günahtan haberi mi var ki
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ben 2 defa kaptım enfeksiyon ayrıca bekarken bile kapılıyor enfeksiyon bu iç çamaşırıni kuru temiz tutman gerek ilişkiyle bağlantısı yok diye biliyorum ben msj atan kişi saçmalamis yani 
(32 puan) tarafından
Tabiki öyle ilişkiyle hiç alakası bile yok
0 oy
tarafından
Her enfeksiyon olanın kocası başkasıyla yatsa ülkede kaos çıkar cinayet çıkar 
(32 puan) tarafından
Işte fesat insan
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Valla eşin başkasıyla olur mu bilmem ama enfeksiyon bulaşıcıdır ve her ikiniz de antibiyotik tedavisi görmeniz lazım yoksa geçmiyor. 
(32 puan) tarafından
Ben 11 haftalik hamileyim ben t3davi görüyorum
(13,312 puan) tarafından
Maşallah sendeki ona geçiyor durmadan ilişki sırasında sen iyileşip iyileşip hasta oluyorsun. Çünkü o da hasta tedavi görmesi lazım
0 oy
(5,570 puan) tarafından

Kendinden biliyor belki de :D oyle değişik tipler var ya . Bazen diğer postların yorumlarını okuyorum şok oluyorum ya . Ne düşünceler var 

(32 puan) tarafından
Evet çok degisik ınsanlar var bende şaşıyorum vallaha ya
(5,570 puan) tarafından
Aynen oyle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 522 göst.
24 Ekim 2020 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 627 göst.
30 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 528 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde 2 pırenses annesı (526 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,784 soru

24,405,924 cevap

350,496 kullanıcı

...