Yaa eşin sa.lak mı senin afedersin gerçekten sinir oldum. Benim görümcem bebeğini ölü doğum yapmıştı bundan uzun yıllar önce çok şükür rabbim bir kız evladı verdi onlara vefat eden erkekti 8 aylık mı neydi oda galiba ama ben onun ilk anneler gününde yanındayım yani benimle birlikte ilk anneler gününde ve ona sarılıp anneler günün kutlu olsun abla deyip hediye de almıştım daha o zaman kızına hamile bile değildi bu kadar da gaddar damsız olamaz bir insan yaa. Gerçekten üzülüyorum böyle duyunca onunda senin de bir meleğiniz var sizi öbür tarafta bekliyor yaa yemin ederim gözlerim doldu şunu yazarken böyle birşey olamaz yaa.
Annelik kucağına alınca değil rahme düşünce baslar erkekler bunu pek algilayamiyolar işte benimki anneler günü de neymiş kutlamayı sevmem ben der ...Sen en güzel annesin cennette meleğin seni bekliyor annesi Anneler günün kutlu olsun
En çok da senin anneler günün kutlu olsun. İnşallah Rabbim nur topu gibi sağlıklı bebişler nasip eder sana cnm
Enn güzel annelerden bir tanesi sensinn
Anneler günün kutlu olsun cennet kuşu annesi Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah sağ sağlim kucağına alırsın 2. evladını ❤️ üzülme olur mu
1,514,409 soru
24,696,266 cevap
368,660 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın