+1 oy
963 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar artık teste kendimiz gidiyoruz kolay kolay fizalasyon gelmiyor. Lütfen covid süphemiz var ise taksiye binip gitmeyelim hastahaneye. Kocam taksici. Taksiden kaptıgını biliyorduk zaten ama bilmeden covidli hasta tasımış. Duraga haber vermiş binen adam. Testim pozitif cıktı su plakalı araca söyleyin demiş. Demesine gerek kalmadı zaten bizde ailecek kaptık. 4 aylık oglum 3 gün ateslet içinde kıvrandı.bu kul hakkıdır. Sadece uyarmak istedim sansımıza bizde ağırlaşan olmadı ama benim yavrumun vebaline girdi o adam. Ben kocama dava açalım diyorum o bosver diyor. 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ücretle geliyorsa 112 ben taksiye biner guderim bu hastalıkta ne diye para alırlar ki 

Bı yerde insanlar.mecbur biniyor geçmiş olsun umarım iyilesir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef taksi ye mecbur bırakılıyoruz geçen cumartesi günü eşim pozitif çıktı karantina ya girdik emzirdim için bana test yapılmadı sonra salı günü gece 11 de aniden kızım ateşlendi 112 çağırdık gittik hastaneye kan falan aldılar covid testi aldılar kızımdan bu arada gece saat 1 buçuk oldu doktor ilaç yazdı gidebilirsiniz dedi nasıl dedim kendi imkanlarımızla dedi gece 12 den sonra her götürme hizmeti yok dedi düşünün kaldım kucağımda çocukla mecbur taksiye bindik ve biner binmez maskesi olmayan taksiciyi uyardım test verdiğimizi söyledim mecbur kalmadan asla binmezdim eşimide bırakmadılar arabayla gelsin alsın Allah yardımcınız olsun ne diyim haklısınız
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Dolmuşa da binmeseler keşke 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Malesef ambulans gelmiyo otobüse minibüse binemicekleri için mecbur taksiye biniyorlar. Belirti taşımadan da başkasından bulaşabilir zaten, taksiciler en önce aşılanmalıydı zaten. Davalık bir durum sözkonusu değil burda ama sizin bileceğiniz iş tabi canım. Bile bile başkasına bulaştıran milyonlarca insan var hepsine dava açmak lazım o zaman 
0 oy
(15,142 puan) tarafından
Ambulans aslaaaa gelmıyor canım öldüm desen bile vakada deyip geçiyorlar uzun süredir. Özel araç mesela ben kimsesizim olduğum yerde tek yol taksi kalıyor. Bu şekilde binen adam çift maske takıp eşini de keşke uyarsaydı
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Maske takmamis mi canm o adam ve esin gecen ben de taksiye bindim taksicinin maskesi yoktu niye takmiyorsunuz dedim oleceksek oluruz zaten dedi cami actim kafam disarda eve geldim bir daha da taksiye binmemeye calisiyorum artik
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kimse de markete gitmesin eşime bulaşır o zaman böyle bir şey olabilirmi daha nasıl bulaştığı bile belli değil yapmayın evdeki herkes oldu ben dahil eşim olmadı ve şuan eşim oldu kimse olmadı yani tamma yanyana gelmemek lazım ama geldi diyede onu suçlamamak lazım nerden belli ondan oldugu 
0 oy
tarafından
Canim  teste gidiyorum diye soylerdim ben dikkat et dezenfekte et derdim  vicdanen yuk olmasin diye 

ama dava gelince sonucta ondan gectigi kesin degil bilmeden kac tane covitli biniyor bilemessin yada esinde belki onceden covitliydi demem o ki  ispatlayamazsin
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Senin yavrunun ve senin ailenin vebaline o adam girmiyor bu sistemi bu sekidle düzenleyenler giriyor canım napsin adam arabası olsa zaten kendi arabasi ile gider yoksa sürünerek mı gitsin 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Davalık bir durum yok bence 112 gelmiyor zaten ağır durum olmadığı takdirde. O adam da bilmiyordu belki otobüse dolmuşa binmektense taksiyle gitmesi daha doğru. Esin hijyen açısından dikkat etmemiş olabilir. Bu şekilde düşünmen hoş değil. Olacağı varsa her türlü oluyor zaten 
0 oy
tarafından

Benim kuzenim karantinayken 4m günü virustu markete gitti keyfi iyim atlattım ben diye :) hava almak için nefret ediyorum öyle insanlardan eğer haberim olsaydı şikayet eder hiç acimazdim sonradan öğrendim kendi dedi yani diyeceğim o ki biz nekadar dikkat etsekte böyleleri yüzünden bu illet bitmeyecek bu arada sadece başlıktan yorum yaptım :)

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Canim sende haklisin tabi ama bak benim esimde benden dolayi temasliyidi gece cok kotu oldu ambulnsi aradik goturduler ben ilcedeyim hastane ildekine goturmusler arabamiz yok gecenin bir yarisi hasta halde nasi gelecek mecburen taksiye binip geldi taksiciler de biliyor risk tasidigini onlar cok buyuk risk altinda ama devletin buna bisey bulmasi lazim bence getiren adam da demis bugun sen 6.kovidlisin yapacak bisey yok yani test verip cikan ortalikda geziyor gezerken kac kisiye bulastiyor bu sekilde zaten bitmiyecek bu hastalik
0 oy
(677 puan) tarafından
Öyle bir dava hakkın yok malesef salgın hastalık bu üstelik senin eşin hep geziyordu sen öyle diyordun.insanlar nasıl gitsin hastaneye bu kadar düşüncesiz olmayın.zor bir dönemden geçiyoruz her an hepimiz olabiliriz 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 513 göst.
0 oy
20 cevap 695 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 888 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,306 soru

24,137,545 cevap