0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya haftalardır gece ayaklarımın alti yanıyor resmen. Yaz kış demeden asla çorapsız gezmem ben normalde bazen gece bile temiz çorap giyip yatarım ama son bı kaç haftadır bedenimde acayip bı kasılma var ayaklarımın alti geceleri yanıyor soğuk suya tutuyorum belli bı saat kadar geçiyo nemlendirici sürüyorum belli bı zamana kadar oda etki ediyor ne yapmam lazım ya deliye döndüm iyice 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Huzursuz bacaklar meydanda hastalığı  bendede var☺️☺️☺️
tarafından
O ne demek öyle Allah aşkına :d
tarafından
Huzursuz bacak sendromu bacim magnezyum  destegi al hamilemisin
tarafından
Evet hamileyim 21 haftanın içindeyim Allah gene başladı inanır mısın şuanda yanıyor altları geceleri bı bakıyorum kasılıyorum falan saçma sapan bı durumun içindeyim inanki soğuk yer arıyor ayaklarım :D
tarafından
Sürekli  hareket ettirmek geliyomu yikayinca az ferahliyo sonra surekli kiprasiyo belli bi saatten sonra geciyo ve uyuyosun dimi canim doktora  magnezyum ilaci yazdır  sende günde  bitane sade soda iç  muz ye hem ikiside bebege kilo aldırır  hemde iclerinde magnezyum var bu derdini  çözer
tarafından
Sade yerine limonlu içsem asko sade içemiyorum da ben :D
tarafından
Sadenin içinde  olan seyler limonluda yok kuzum limonlu katkili oldugu  icin o sayılmıyor çikolatayla  filan icmeye çalış  yada kendin limon sık  öyle  iç
tarafından
Denicem bunu
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Sekerinize bi baktirin. Şekerden yanar diye biliyorum
tarafından
Çok aşırı şeker tüketmiyorum ki ama
(1,851 puan) tarafından
Aşırı şekerden olmazki şeker hastalığı.
0 oy
(426 puan) tarafından
Kolestrolün yükselmiş olabilir canım. Bi tahlil yaptırsan ortaya çıkar aslında. 
tarafından
Yaptırıyorum ama hiç bişey çıkmıyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 128 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 155 göst.
17 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 1,825 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,836 soru

24,116,787 cevap

333,262 kullanıcı

...