0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Kayınvalidemle oturuyorum bugün annem güle gittim bana sürat yapıyor bir yaşıyoruz makineye çamaşır attım peçete unutmuşum bana diyor makine sıkmıyor peceteden dolayı ben napacam bilmiyorum kızlar elim ayagum titriyor bu ilk yaptıkları değil düşük riskim var hergun birşey sorun oluyor nasıl dayanacam bilmiyorum eşimde anneci bir insan nefesim daralıyor bana ağzını gere gere annene kavuştun diyor halbuki düşük ilacımı yazdırmaya gitmiştim eşimin işi çıktı iş yeri de annem güle yakındı 

Bide kaynım var sürekli iş yapmiyorum diye bana baskı yapiyorlar laf vuruyorlar eşim de öyle

7 Cevaplar

+1 oy
(14,198 puan) tarafından
Biraz tavrını koymayı dene 
(15 puan) tarafından
Keşke dediğin gibi olsa kuzum aynı evin içindesin keşke ayrı olsaydı da kapımi örtüp otursaydim
(14,198 puan) tarafından
O sana laf vurduğu zaman sende vur lafını diyorum yapamaz mısın
(15 puan) tarafından
Vuruyorum kuzum eşim anneci olduğu için suçlu ben oluyorum benim üstüme geliyor eşim
(14,198 puan) tarafından
Anasının karnına geri girsin söyle ona
(15 puan) tarafından
Yok anaci değilmiş kuzum ben abartıyormusum
-Reklam-
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bilirim o can sıkıntısını bende yaşamıştım o huzursuzluğu 

(15 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmazmış canım onu anladım
(2,246 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben hamilelik sürecimde kaynanamlarda kalmak zorunda kaldım bilirim o zorlukları
(15 puan) tarafından
En iyi sen anlarsın o zaman kuzum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Nefret ediyorum boyle kaynanalardan eslerden.canım makina nın ön tarafında alt kısmında bir kapak var orayı ac içinde filtre var cek temizle onu sıkar makina bende de oldu
(15 puan) tarafından
Öyle yapacam kuzum ama laf vurması yok mu bir yaşıyoruz birşey bozulsa benim üstüme atıyor bı yemek kötü olsa benim üzerime atıyor ben bunaldım artık
(12,026 puan) tarafından
Ee bosu ev üstüne ev olmaz dememişler bacım
(15 puan) tarafından
Kesinlikle ilk zamanlar yok olur diyordum da olmuyormuş cidden
0 oy
(4,148 puan) tarafından
O agzinn uzerine islak terlikle bi vurcan mikrop
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ya annene gitmwk icin izin mi alacaksin gideceksin tabj tas kovugundan mi ciktin alien var kabul étsinler bunu 
(15 puan) tarafından
Etmiyorlar kuzum iş yapmiyorum diye evde herkes bana bı laf sokuyor
(1,676 puan) tarafından
O zamn o evden cikacaksiniz canm herkes evini bilsin ev ev ustune olmuyor iste.
(15 puan) tarafından
Aşağıda kiracı var kuzum 5 ayi kaldı ki eşimde çıkmaz ben sana güvenmiyorum eve erkek atarsın diyor
(1,676 puan) tarafından
Yuh o nasil laf ya madem sana guvenmiyor niye evlenmis o zamn bir de hamilesin heralde dusuk tehliken var ve senden is mi bekliyorlar
(15 puan) tarafından
Evet kuzum bende azar azar yapıyorum sırf dilleri çıkmasın diye ama ben Allah'a havale ettim
(1,676 puan) tarafından
Ayip ya hamilenin elinden alinan su haram derler Allah onlara insaf versin canm ailene mi anlatsan acaba onlar konussun
(15 puan) tarafından
Kuzum ailem zaten eşimi istemiyor bak dediğin laf ne güzel ama bunlar bilmiyor kaynanam diyor ben senin gibiyken hem az yerdim hem de elimde çamaşır yikardim
(1,676 puan) tarafından
Ya tabi oyledir mutlaka yalanciyi tovbe simdi bisey dicem olmaz canm aileni arkana al derim sana yoksa daha cok cekersin senin yalniz olmadigini bilsinler eziyet etmeye cekinsinler
(15 puan) tarafından
Kuzum oyleler ki cahiller ve münakaşa edemiyorsun etsen de anlamıyorlar
0 oy
(457 puan) tarafından
Sesini çıkarmadıkca böyle devam eder cevap ver sesini çıkar tersle o zaman kapatırlar cenelerini. Kendini ezdirme 
(15 puan) tarafından
Kuzum tersliyorum cevap veriyorum ama yine kötü olan benim olan bana oluyor
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ayrı eve çık 
(15 puan) tarafından
Öyle bir eşim olsa çoktan çıkmıştım canım yoksa dayanilacak gibi değiller
(1,444 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
+1 oy
13 cevap 493 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,842 soru

24,090,999 cevap

331,747 kullanıcı