Kızlar cumartesi günü Doktora gidecem annemde gelsin diyir zaten sokağa çıkma yasağı var beraber gitsek desem sen benim annemi istemiyor muusn diye başlıyor söylenmeye evlendiğim günden beri nereye gitsem kuyruğum gibi anasını taşıyor arkamda bişe dediğimde başlıyoruz kavgaya hadi onu geçtim mesela bişe alacm herşeye karışıyor eşim sesini bile çıkarmıyor geçenlerde sen Sezeryan ol dedi bnde doktorum ne derse o dedim esimle konuşmuş kaynanam sezeryana ikna etmeye çalışmış onun da kavgasını ettik eşim sonra bakma anneme dalan dedi bugünde kaynanam gelmiş senin dediğin gibi sezeryan isticez diyor güya bnde Sezeryan istiyormusum kaynanma bı yere gider giderken haber bile vermez biz gitsek kuyruk olur bu ay eşimden 400 TL para aldı ya oğlun calisiyor kocan emekli maaşı alıyor yetmiyor mu insan bı der ki bunların çocuğu olacak masrafları olacak paralarıni kullansınlar der çocuğuma hiç bişe almış deil 1 tane eşyasını görmese çocuğun bana gelip nerde diye hesabını soruyor eşimde annesinden oluyor çocuğumun adını bile görümcemle beraber bakmışlar siz düşünün artıkyoruldum ya 10 aylık evliyim evliliğim burnumdan geldi