0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar cumartesi günü Doktora gidecem annemde gelsin diyir zaten sokağa çıkma yasağı var beraber gitsek desem sen benim annemi istemiyor muusn diye başlıyor söylenmeye evlendiğim günden beri nereye gitsem kuyruğum gibi anasını taşıyor arkamda bişe dediğimde başlıyoruz kavgaya hadi onu geçtim mesela bişe alacm herşeye karışıyor eşim sesini bile çıkarmıyor geçenlerde sen Sezeryan ol dedi bnde doktorum ne derse o dedim esimle konuşmuş kaynanam sezeryana ikna etmeye çalışmış onun da kavgasını ettik eşim sonra bakma anneme dalan dedi bugünde kaynanam gelmiş senin dediğin gibi sezeryan isticez diyor güya bnde Sezeryan istiyormusum kaynanma bı yere gider giderken haber bile vermez biz gitsek kuyruk olur bu ay eşimden 400 TL para aldı ya oğlun calisiyor kocan emekli maaşı alıyor yetmiyor mu insan bı der ki bunların çocuğu olacak masrafları olacak paralarıni kullansınlar der çocuğuma hiç bişe almış deil 1 tane eşyasını görmese çocuğun bana gelip nerde diye hesabını soruyor eşimde annesinden oluyor çocuğumun adını bile görümcemle beraber bakmışlar siz düşünün  artıkyoruldum ya 10 aylık evliyim evliliğim burnumdan geldi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Su ana kuzusu olanlar keske evlenmeseler:((
(190 puan) tarafından
Aynnn nisanliyken hiç böyle durmuyordu çocuğumun adını bile bı ara görümcemle karar veriyordu eşim sen düşün
tarafından
He valla ya madem analarına o kadar düşkünsün evlenme kardeşim ne milletin hayatını  maaf ediyorsn hsyatlarını karartıyorsn
(190 puan) tarafından
Çok haklısın cnm
tarafından
Ohaa ya gorumcen ne karisiyormus benimde kizimin adini anasinin adini koydu ilkine bende yanina isim koydum anasinin adini soyletmedim;)) ikinciye de kendim gittim cikarttim hemen ona sormadim bile
tarafından
Sessiz bayan vallahada oyle benimki ana kuzusu degil ama onlarda cok karismaya calisirlar ben karistirmam cok beklesinler 2.5 sene beni zaten delirttiler
(190 puan) tarafından
Yok olur mu burunlarını sokacalar herşeye bu arada ben kaynnama falan deil eşime kızıyorum herşeye izin veren o
tarafından
Allah yardımcımız olsn nedr bu çektğmz bilmiyorum
tarafından
Bnmde kaynanam çocuğun adı illam bu olsn diyo eşimde tabi hmn tmm
(190 puan) tarafından
Amin ncm
tarafından
Çokça amin
tarafından
Evet is esde bitiyor canim o sana ne kadar sahip cikarsa baskasini karistirmaz ama yok isde cok nadir çıkıyor oyleleri
tarafından
Sever sahipte çıkar ama anası diyede ölüyo ztn anasıda bi nazlı bi nazlı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin kuzum yapacak bişey yok
(190 puan) tarafından
Bu deveyi nasıl gudeceksem
0 oy
(399 puan) tarafından
Esinle konusacaksın cnm güzellikle herkes kocasıyka gıdıyor fakan dıyecejsin o kaynanan meraklıysa kendi yapsın cocugu sezeryan olsun her b.ok karısıyorlar bi rahat bırakmıyolar ya 
(190 puan) tarafından
Eşimle konuştum kaç kere kavgayla bitiyor konuşmanın sonu
0 oy
(781 puan) tarafından
Keşke okumasaydım sinirlendim eşin ayrı dert kaynanan ayrı dert seni birseyden saymiyorlar belli kaynanan seni kıskanıyor bunları yapıyor eşinde biraz aklı havada galiba çocuğun ismini geçtim sezeryan olmasına karar verdik ne demek yaa O acıları sanki kendileri çekecek bebek olunca kaynanan sana vermez bile bebeği ve süt yok bakamıyorsun bilmem ne diye çok üzerine gelecekler şimdiden hazırlıklı ol seni sadece taşıyıcı anne olarak görüyorlar anladığima kadar 
(190 puan) tarafından
Ne diyim artık bilmiyorum cnm
0 oy
(146 puan) tarafından
Kız doğum şekline de karışılmaz yani. Sen onun yanında özellikle doktora normal doğum istiyorum de.
0 oy
(963 puan) tarafından
Cok ozur diliyetek soluyorum kendi dusincem kendi fikrim ama nasil katlaniyosunuz soyle adamlara ben 1 dakika bile durmam asla anasiyla yasasin o zaman anam anam analar ra onemli elbet ama bu kadarda olmaz
(190 puan) tarafından
Bu kadarda olmaz ama mecbur katlanıyoruz cnm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 622 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,585 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,116 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,613 soru

24,061,173 cevap

330,155 kullanıcı

...