0 oy
308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,692 puan) tarafından

image

image

kizlar ya yaklaşık 20 gün oldu sipariş dediler nisan sonu teslim sonra sayfada Mayıs başı teslim dediler ona da tamam dedim Perşembe günü aradılar yarın yada diğer gün kargoya verilecek onayliyo musunuz diye evet dedim pazartesi kaldı dendi pazartesiden beri de iletişime geçiyorum yok biz verdik kargoda islenmiyo gibi bir sürü şey söylendi en son bugün sinirlendim yazdıklarımi attım zaten şuan da da cevap vermiyolar kapıda ödeme yaptım henüz bir ücret ödemedim ama ona göre takım olsun diye ayakkabısıni bile aldım şuan çok sinir oldum hala geri dönüş yapmıyolar haksız mıyım 

7 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
nerden verdiğinde alakali yani. ben en çok ebebegi bekledim mesela 10 güne geldi toplamda 
(4,692 puan) tarafından
Instagramdaki bir butik sayfadan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani oyalamislar seni resmen dikkat et aldığın şey kıyafet falansa bedeni vs farklı gelebilir bence ellerinde olmayan bı şeydi o yüzden oyaliyolar
(4,692 puan) tarafından
Zaten isteğe göre dikim yaptıkları için bu kadar bekledim üretimde falan dediler ama artık gittikçe oyalıyolar sinir oldum
0 oy
(835 puan) tarafından
Resmen seni oyalamis bunlar yazık
(4,692 puan) tarafından
Kuzum valla ayakkabıyı almasam icim yanmiycak ben ona göre kombin yapmıştım kafamda yoksa iptal ederdim
(835 puan) tarafından
Valla yazık olmuş canım ya
(4,692 puan) tarafından
Cevap vermiyor resmen
0 oy
(701 puan) tarafından
Ben olsam imkanı yok almam gelse bile hazır kapıda ödeme var 
(4,692 puan) tarafından
Ya tuluma çok heves etmiştim tam ona göre bir ayakkabı da almıştım tulum Tom ve Jerry li ayakkabiyi da aynı aldım ayakkabiyi başka yerden almıştım o geldi içimde kalmasin istedim bende az bir para da değil kapıda ödemeyle beraber bir tuluma 150 TL oduyecem yani
(701 puan) tarafından
Anladım.canim sen bilirsin tabi. Ama dalga geçer gibi oyalamislar sinir oldum
(4,692 puan) tarafından
Aynen öyle ya bugün de cevap vermezse iptal edicem.artik çok içimde kaldı ama aşırı sinir oldum
0 oy
(28,455 puan) tarafından
En geç bi haftada gelir nasıl iş bu
(4,692 puan) tarafından
İşte güya üç gündür kargoya vermişler bir kargo nasıl işleme 3 gündür geçmez kargoda yurt içi kargo o kargoyla gelen ürünlerim en fazla 3 günü buluyor
(28,455 puan) tarafından
Hangi kargo bu
(4,692 puan) tarafından
Yurt içine vermişler güya
(28,455 puan) tarafından
Yurt içi aras ptt hiç sorun yaşamadım
(4,692 puan) tarafından
Bende canım çok sipariş veririm pandemi saolsun herşey online oluyo ama ilk defa böyle bir sorun yaşadım kargonun bir suçu olduğunu düşünmüyorum zaten
(28,455 puan) tarafından
Siparişi iptal et gitsin
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Hangi sayfa bu ona göre bizde düşmeyelim bari. 

Sen de biraz rest çek veriyorsanız verin yoksa almıyorum diye parayı da vermemişsin senin kaybedecek birseyin yok
(4,692 puan) tarafından
2 bebekbirbutik sayfası canım Instagramda öyle yapacam

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 372 göst.
+3 oy
14 cevap 511 göst.
1 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 705 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Berna (27 puan) tarafından soruldu
0 oy