0 oy
1,264 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar herkesin değişik huyları vardır huydan ziyade bir aliskanligi, mesela ben yaz geldi mi çıplak ayaklar ortaya çıktı mı şaşırıyorum hahah.  Mesela misafirlige gittiğimde birisi çıplak ayakla geziyorsa şaşırıyorum yani el tamam okey ama ayak biraz daha farklı bence siz ne düşünüyorsunuz :D 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız iyide insanların 100/90 ı yazın çıplak ayakla gezer bende dahil olmak üzere  hükmet kadın Faruk geldi aklıma diyoya anasına ana bulacanız kızın ayakları güzel olsun o niye laa dediğinde anası çünkü ben ayak seviyorum ahahaaaa

(1,267 puan) tarafından
Yoldakiler pek ilgimi çekmez de misafirlikte mesela 4 5 kişi olduğun ortamda çekiyor ilgimi :))
-Reklam-
0 oy
(8,325 puan) tarafından
Yorumları şaşkınlıkla okudum valla bence eller ayaktan daha pis en belirgin olanı taharet alıyorsun ama ayak öyle değil günde beş vakit zaten abdest alıyorsun . Çorap bütün pisliği toplamiyor mu ne farkı var ki ? Bir de ben yaz kış asla çorap giyemem ayaklarım yanar sanki elime eldiven geçirmiş gibi hissederim . 
(1,267 puan) tarafından
İşte herkesin huyu suyu farklı canım naparsin
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Benimde çoraba fobim var anacim sevmiyorum pek ya :D

(1,267 puan) tarafından
O zaman sen de Yaz kış çıplak ayak sevenlerdensin :))
(7,094 puan) tarafından
He valla oyle o yuzden hatta esimle cok kavga ederiz kisin çorapla peşime dolaniyo :)
(1,267 puan) tarafından
Ahahahha :D
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bizim sülalede ters çıplak ayak hiç sevmezler hemen der büyükler senin kürek ayaklarını mi izlicem ben diye ki herkez çantasında terliğini ev ayakkabısını taşır bende öyleyim banada biraz tuaf geliyor ve birazda pis geliyor en ufak toz yapışıyor eğer yatağa yıkamadan girersen mikrop içinde uyursun falan migdem kalkıyor benim aileden gelen olunca var öyle bir tuhaflık bende 
(1,267 puan) tarafından
Bence en güzelini ailen yapıyor yani yine çıplak olsun ama terlik olsun en azından değil mi ama
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım Çerkez benim ailem biraz kendilerine bakarlar buyuzden herseyi beğenmez hepimizin ayakları çok küçük ama işte sevmezler hemen laf ederler anlayamazsın terlik temizlik bence Bı alışkanlık çok şükur eşim de biz gibi pinpirikli de zorluk yaşamıyorum evde terlik kolonisi var resmen geldiler mi az buz gelemezler çünkü ☺️☺️☺️☺️
(1,267 puan) tarafından
Hahahah ya yaz kış terlik en sevdiğim bizde de boy boy çeşit çeşit var :)) iyi bari sıkıntı cekmiyormussun
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım çok şükür ya ama huylarımi çok seviyorum yani ☺️
0 oy
(163,555 puan) tarafından
ajajajjajajajaajajaj
(1,267 puan) tarafından
Hahaha :}

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 476 göst.
0 oy
7 cevap 527 göst.