0 oy
551 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya bu bebiş üç aylık çok şükür bulantım niye durmuyor korkarım hiç kesilmeyecek diye yav sahurumu yapamıyorum perişan haldeyim bacılar ya

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her gebelikte durcak diye bişe yok malesef canım kimisi 9 ay bulantı çekiyo kimi hiç çekmiyo. Benim tam 3 ay dolunca kesilmişti 12 ya da 13. Haftadan sonra. Ama hassaslığı devam etmişti 9 ay boyunca herşey kokuyodu. 
tarafından
Yok yok olmazsınız tecrübeyle sabit iyi ki yapmışım dedirtiyo insana hatta geç mi kalmışım diye bile sordurtuyo :))
tarafından
Valla kucağıma almayi o kadar çok hayal ediyorum ki biir görse deli sanar
 Ama gebeliğim ramazana demk geldiği için çok zorrrrrr
tarafından
Zorlanıyosan tutma canım mecbur değilsin sen herşeyden önce sen ve bebeğin geliyo siz sağlıklı iyi olun orucu sonra da tutarsın
tarafından
Kiz bem ill gebelilte tutmadim sonradan da tutamadim.inanki
tarafından
Tutarsın vakti gelince ya gerçi az kaldı zaten şurada 8 9 gün kaldı Ramazan'ın bitmesine ama olsun kendni yorma hiç
-Reklam-
0 oy
(1,259 puan) tarafından
4 ayda yavaş yavaş kesilir canım biraz daha sık dişini bulantı ile nasıl oruç tutuyorsun
tarafından
İnanki halimi allah biliyor çok zor ama benim ikinci gebelil bu diger bebekte de tutmadım bunda da tutmasam valla günah ya kaza da edemem belki daha diger çocuğun kazasını etmedim inan ki
(1,259 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ben de tansiyon var tutamıyorum tutanlara özeniyorum şu anda bitti bile Ramazan belki bir sonraki Ramazan'a cikamicaz bende çok isterdim ama sağlık söz konusu olunca elden birşey gelmiyor. Tutabiliyorsan ne güzel ama zorlaya zorlaya da ibadet olmaz dinde zorlama yoktur kendine eziyet etmemen lazım ya o yüzden sordum nasıl tutyorsun diye
tarafından
Yapacak hicbiseyim yok inanki canm bebegim dogdukran sonrası emziricem ozaman da ramazana denk gelecek emzirme de hamilelik kadar zor ozaman da tutmamam gerek ona baksam
 Napim kazalar oluyor ya kaza etmek kismet.olmasa
(1,259 puan) tarafından
Ne diyim Rabbim yardımcın olsun inşallah keşkr demezsin
0 oy
tarafından
Benim ilk dört bulantim olmayıp beş aylıkken başladı sen şanslısın yakında gecer
tarafından
Seninki de enteresan mis gi
tarafından
Aynen üçüncü gebeliğim ilk defa böyle birşey başınma geldi kimsede duymadimda çok kötü ya oruc tutuyom bide zor oluyor
tarafından
Valla bende tutuyor um inan zor valla
tarafından
Ben 25 haftalık sen
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Oruc tutmakla zaten en buyuk hatayi yapiyorsun.Beslenmedigin zaman bebek kalp atisi yavaslar
tarafından
Canim bulantı gece gündüz yok
İftardan sonra baya yiyorrum
0 oy
(20 puan) tarafından
Ilkinde 15. Haftada tamamen bitmisken bu 2. Gebelikte son sürat devam ediyordu artık dayanamayıp ilac aldik doktordan. Ilkinde kullanmamistim hic bulanti hapı. Bunda kullandım 2 haftada anca etki edip düzene girdi. Şuan 33 haftaligim hâlâ bazen içiyorum ilac. Hic bitmeyecek hic geçmeyecek gibiydi şükür bitti o nasıl bir zorluktu. 
tarafından
Aşırı derecede zor yeminle böyle bişey görmedim
0 oy
tarafından
Merhaba bende 3 aylık olmayan bulantı 3. Ayda başladı :DD dengesiz gız bunlar içeride ne yapacaklarını şaşırıyor 
tarafından
Ya sorma bı çıksın ısırcam bunu yavvv:))
tarafından
Vallahi geçen ananas çekti canım eşime dedim söyle mevsimsel aşersin diyor nereden bulacağım ahahah
tarafından
Benim canm in istediginin haddi hesabı yok
Hassasiyetten çok yemek seçiyorum
tarafından
Bende kızz oruç tutuyorum akşam sırf su canım aşırı meyve çekiyor böyle elma portakal herşeyle tabak yapmak istiyorum
tarafından
İnanki meyva dan abur cubur dan baska bişey yok aklımda
tarafından
:DD bende Rus salatası böyle hafif yemekler
0 oy
tarafından
16 haftaya kadar gelmeyebilir demişti doktorum 14 te geçmişti
tarafından
İnşallah benmde gitsin uçsun bidaha gelmesin ya
0 oy
tarafından
3 ay bulantı çektim durdu 7 aydan sonra tekrar başladı hafif şeyler yemeye çalış doktora söyle ilaç verir Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Çok teşekkür ederim doktorum
Haftam küçük diye geçen ay  vermedi hicbisey bu ayda gitsem eminim diyecek kesilecek bulantı içme
İlaca karşı baya
tarafından
Saçma ya bana serum takılıyordu o kadar berbattı ama sabretmek gerekiyor
tarafından
Yok Allah'a şükür okadar da Deil ama. ev halimi etkiliyor yani :(
0 oy
(93 puan) tarafından
5 ayima kadar sürekli kustum şuan 7 aylık hamileyim halen sabahları midem bulanır bazen de kusarim
tarafından
Ay işte bundan korkuyorum yA:(
(93 puan) tarafından
Zor gerçekten heleki bebek büyümüş çok daha zorlanıyorum, anneme çekmişim ama ben annem de öyleymiş
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım benim doğuma kadar bulantım oldu 19 kilo verdim serumla besleniyordum
tarafından
Şoktayım allah kimseye yaşatmasın okadar ağırı
(754 puan) tarafından
Aminn gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor geçti su dahi içermiyordum geri istifra ederdim
tarafından
Valla ben sudan tiksindim düşman başına oluyordum sandım sususzluktan
(754 puan) tarafından
Çok zorlaniyorsan doktoruna başvur canım su önemli gerekirse serum takviyesi yapar doktor
0 oy
tarafından
4. Ay bitti bicak gibi kesildi bi anda benim. Benim herseyden bulaniyordu ya kipirdamadan durdum dusun auyumu bile gidip almadim mutfaktan
0 oy
(8,161 puan) tarafından
Benimki 4 ya da 5. Ayda tam anlamıyla bitmişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 506 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Elif_nur13 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,356 göst.
4 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 127 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,103 soru

24,039,666 cevap

329,063 kullanıcı

...