0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar malum tam kapanma var Bn babamlara geldim o sırada kapanma oldu geri dönemedim şimdi evime gitmem lazım ama nasıl izin alıp gidebilirim evin çarşıda babamlara  biraz uzak düşüyor ama 

13 Cevaplar

+2 oy
(25,181 puan) tarafından

Denetim falan yok ki hastaneye gittik geldik arabayla bir allahın kulu durdurup demedi nereye kardeş diye. Hey yavrum heeyyy bu denetim hep tv de gösteriş :D bak gene sinirlendim, git canım sen evine bşy olmaz 

tarafından
Evt yok haklısın deniyeyim bi
tarafından
Yok olur mu seyahatte yolda durduruyorlar ben normal zamanda bile Adanadan Bingöl'e gelirken 1 kez polis, 2 kez jandarma durduruyor eşim polis kimliğini göstermese zorluk çıkarıyorlar doğuya geliyoruz ya hani, ama arkadaş aynı şehirde ise gidebilir mi bilmiyorum
(25,181 puan) tarafından
Koskoca İstanbulun göbeğinde 1 tane polis yok canım yollarda ama tv de bas bas bagrıyolar denetim sıkı diye hani nerde denetim. Her bölgede aynı değil işte
tarafından
Valla kuzum eşim gelince işten anlatıyor bugün birçok kişiye ceza yazdık diyor aynı şehirin içinde bahaneye sığınanları anlasak bile 3 bin ceza kitledik diyordu valla bilmiyorum
(25,181 puan) tarafından
Keşke burda da olsa o denetim inan 1 tane polis yoktu yollarda hemde en işlek yerler yani bilmiyorum biliyomusun buraları ama elini kolunu sallayan geziyo trafik o biçimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkametgahın orayı gösteriyor ise gidebilirsin
tarafından
Evt orayı gösteriyor
0 oy
(163,573 puan) tarafından
gizlice git kiz 
tarafından
Kız o nasıl olacak yakalnirsam  yerim cezayı zaten şansım yok
(163,573 puan) tarafından
herkez disardaymis kiz ne yakalancan
tarafından
Ay inşallah gidebilirim
tarafından
:dd aradığım yorum ahaha
0 oy
(3,818 puan) tarafından
İkametgahı orda olduğu için gidersin 
(3,818 puan) tarafından
Yürüyerek mi gitcen
tarafından
Yok taksi yada minibüsle
(3,818 puan) tarafından
Polis durursa hastaneden eve gidiyorum de
tarafından
Peki demezmi rapor fln bisey göster
tarafından
Yok öyle deme şehir içinde eşimgil bahaneye sığınanlara yazıyoruz diyor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Aralardan dolaniver:D
tarafından
Ama çok uzak ya
tarafından
Kız güldürme beni :D
tarafından
Ya ahahhaha. Tenhadan sessizce
(3,102 puan) tarafından
Geçen eşimin yaptığı gibi gerçi esiminki yasaktan değil yazık adamın pantolonu yırtılmış korka korka gelmiş ara sokaklardan safafgsgsggs hala dalga geçiyorum geçmemek elde değil:D
tarafından
Ahahah abi yaaa
(3,102 puan) tarafından
Bize zaten sağlam don satmiyorlar geçende benim eşofmanım yırtıldı ve ben eve gelince farkettim:D
0 oy
tarafından
İkametin orda olduğu için izin alıp gidebilirsin 
tarafından
İzni nasıl alicam bnim ki Seyehat degil annelerin Bi mahallede benimkini  Bi mahallede
tarafından
Karakolu ara söyle
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kafanı pencereden dışarı çıkar bı bak canım yasak mı var herkes dışarda kimse kimseye ceza falan yazdığı yok ceza olsa insnaalr bu kadar dışarda olmaz 
tarafından
Oda doğru haklısın
0 oy
(15,296 puan) tarafından
Aynı şehirdesin sanırım. Ara polisi izah et durumu git. Ya da çocuk hasta acile gidiyorum de evine git 
0 oy
tarafından
Gündüz çık git cnm kimse birşey demio markete qidiom dersin
0 oy
tarafından
Valla burda millet her yere gidiyor polisler de bişey dmeiyor
0 oy
(1,772 puan) tarafından
3 gündür hastaneye gidiyorum çocuğum için 1 Allahin kulu durdurmadi sokaklar insan dolu 
0 oy
tarafından
Nerde yaşıyorsun bilmiyorm ama  biz ANTALYA dayız Fahrettin koca burda diyeni bilmiyorm denetimler aşırı sıkı dün gece bir arkdsa da soyledm burdan sadce bizim mahallede 4 polis arabası var 2 de motorlu polis geziyor surekli nefes aldırmıyor kimseye çarşıda aynı şekilde bütün her yeri kesmişler bence ara biryerleri izini al millet yakalnmaz sen yakalnrsan ceza ödemek zorunda kalma bide şu zor zamnlarda
0 oy
tarafından
Yola çıktıktan sonra derdini anlatınca anlayış gösteriyorlar 
tarafından
İnşallah canım ya

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 540 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mehtapselenasmin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,488 soru

24,184,363 cevap

336,515 kullanıcı

...