0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Çarşamba günü Allah izin verirse oğlumun kırkı çıkacak ama kaynanam tutturmuş Çarşamba günü çocuk yıkanmaz günah Perşembe günü kirkini çıkaracağım diyor napayım ben şimdi ne diyim şaştım kaldım 

25 Cevaplar

+2 oy
(3,740 puan) tarafından
Canım söyle bir şey var asıl senin 40 n çıkıyo senin gusül abdesti almaz lazım sen lohusasin çünkü  bebegide yıka kimseye bakma 
-Reklam-
+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Cok biliyorlar ordinaryus proflar ya ondan
(1,300 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi elimde kalacak ben sustukça tepeme çıkıyor
(12,026 puan) tarafından
Soyle var ya sinirim kalkıyor cahillere. Kabulde etmiyorlar cahil olduklarını
(5,725 puan) tarafından
O neydi gız :D
0 oy
(7,298 puan) tarafından
Ne kadar saçma ya zaten bebeğin kırkı diye birşey yokmuş kadının lohusalığı için diyorlarmış birde ben kirkinda yıkadım ne olmuş birşey mi oldu 
(1,300 puan) tarafından
Yok kuzum Çarşamba gününe denk geliyor ya günah diyor
(7,298 puan) tarafından
Tövbe tövbe ne alaka ki Allah'ın günü
0 oy
tarafından
Ayy şiştim bu kaynanaların cins huylarından ben yazın hergün yıkıyorum napim çarşambayı alayım mı
(1,300 puan) tarafından
Gelde anlat işte
0 oy
tarafından
Çarşamba kendin yika o da Perşembe ilkmis gibi yikasin
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık cuma mübarek gün:))) aklıma bunlar geldi ah bu kaynanalar yokmu:)) 
(1,300 puan) tarafından
Dibe batasica Kaynanalar :d
(2,246 puan) tarafından
Daş yokmu daş ayağına daş bağla dipten çıkmasınlar:))
0 oy
tarafından
Benim kayinbabamda çocuk yaparsanız Perşembe günü yapın demişti sjsjsj
tarafından
Ne kayinbaban mi şaka dimi :)))
tarafından
Yok gerçekten :D
tarafından
Bi bu kalmıştı karismadiklari ya
tarafından
Valla ben sustum da eşim tamam dedi sjsjsj dine çok düşkünler canım bizimkiler yeni evliydik sahura kalkmamız için karşı apartmandan gelir zile basardi uyanalim diye :D
tarafından
:)))) her ay o zaman sadece perşembeleri yapacaksınız ya pazar tutarsa vah o zaman :)))))))
tarafından
:D Şuan hamileyim canım
tarafından
Hayırlı olsun :)
0 oy
(17,219 puan) tarafından
Ne oluyormuşki anlamadim. Biz hergün yıkıyorduk. Birde bebeğe özel törenle kırk çikarma falan yapmadik normal banyo yaptırdık. 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bebeğin kırkı diye birşey yok annenin kırkı var kendin gusülünü al bebeğini yikasanda olur yikamasanda
0 oy
tarafından
çarşamba çarşafa  mi dolaniyor kaynana diye soraydin kiz ne varmis ki carsambada:D 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ona ne ki sen yıka bebeğini o gün. Gün geçmiyor ki başka bir saçma sapan hurafe duymayayım. Bu kaynanalar özellikle oturup düşünüyor mu acaba. En alakasız ve mantıksız ne uydursam da gelini darlasam diye.
0 oy
(54,067 puan) tarafından
☺️ sen carsamba abdestini al bebegin kirki yok zaten
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Yaa ufff deli oluyorum soyle insanlara. Senincocugun o yikaman icin kaynananibekleme ya bismillah de yika. Herseye karistirtmayin 
0 oy
tarafından
Çarşamba niye günahmış ki daha neler duyacağız ya
0 oy
tarafından
Ne alaka bende salı hastaneden çıktı çarşamba kırkı çıktı yıkadım 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Yikanmanindami gunu varmis allahm ya
0 oy
tarafından
Niye gunahmis Çarşamba çarşafa mi dolaniyormus, kusura bakma kayinvalidenin düşüncesini gerçekten anlayamadım. Tamam anne sen kendi çocuğunukini Perşembe çıkarırsın ben Çarşamba yapacağım de. Hadsiz ya, nasıl da sahipleniyor cocugu
0 oy
tarafından
Bu çarşamba günü neden banyo yapılmaz günahı ne ne için günah bi açıklama yapsın mantıklı olan saçmalığa bak yaaa
0 oy
tarafından
Benimde bugün kirli cikiyo kızımın akşam yapicam ne alaka allahın  iyi günü kotu günü mu varmis
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Dinen 40 cikarma diye bi durum yok. Sen yaptir banyonu cocuga eşinle birlikte ama eşin önemli burda. 

Yaptırdık biz dersin azicik söz soylemesine izin vermeyin.

Uste çıkıyorlar ses cikarmadikca cahilliklerinden.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Keskeolsa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,148 soru

24,120,842 cevap

333,461 kullanıcı

...