0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hamileliğimi öğreneli 10 gün falan oldu yani yeni daha ama acayip burnum tıkalı nefes alamıyorum resmen gece horluyormuşum acaba hamilelik etkisi falanmi ya böyle yaşayan oldumu hiç 

3 Cevaplar

0 oy
(12,194 puan) tarafından
Yaşamadm ama grip fln mı olacaksn acaba
tarafından
Yok ya değilim sadece burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ben yaşadım geçen ay :( burnum tamamen kapalıydı, alerji ve burnumun içi şişmesi sonucu tamamen kapandı, doktor sadece otrivine çocuklar için olan sprey kullan dedi oda günde bir kere yatarken kullandım 5 gece kullandım şuan yok çok şükür geçti, bide basınçlı burna su sıkma şişeleri var plastik, doktor onunla burnuna tuzlu su yap dedi 
tarafından
Otrivine kullanıyorum bende ama sanki işe yaramıyor gibi gidip sürekli sümkürüyorum çok özür dilerim ama hiç açılmıyor biseyde çıkmıyor acaba içeride şişme falanmi oldu ya
(3,460 puan) tarafından
Ben onu sıkınca açılıyor burnum 5 dk sonra, sizinkini bilemicem o zaman :(
0 oy
tarafından

Gülcan canım. Gebeliğimi öğrendim çok geçmeden burnum tıkanmaya başladı. Doğurdum kızım 2 aylık hala burnum tıkalı  :D

tarafından
Valla de :(( horluyomusum kız gece valla artık mahcup oluyorum ya nefes sesim bile duyulmazdi benim
tarafından
İlk zamanlar çok horluyordum. Son aylara doğru düzeldi
tarafından
Doktora gidince sorucam bunu ya ayın 5 inde gidicem çok rahatsız edici ya
tarafından
Ay bacım ya. Sevindim he hamile olduğuna. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O neşenle tanıdım bildim seni. Yüzün hep gülsün inşaAllah ☺
tarafından
Ayyy canımmm benimm saol Allah razı olsun . Umarım sağlıklı bir şekilde devam eder daha keseyi falan göremedik ama heyecanlıyız :)) iyi dileklerin için teşekkür ederim canım cümlemizin inşallah :-**
tarafından
Ben 2. Gebeliğimde 3 haftalıkken şüphelendim testte çift çizgi gördüm havalara uçtum resmen. 2. Olmasına rağmen heyecan mutluluk dolu doluydu. Senin ilk ya bi de daha bi heyecan vardır ☺☺☺
tarafından
Çoook hemde hâlâ inanamıyorum inşallsh sağ sağlım devam eder de kucağımıza alırız

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 256 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 97 göst.
+2 oy
3 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,477,733 soru

24,187,518 cevap