+1 oy
1,470 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
2 sokak yukarı çıktım kayınvaldeme yogurt bıraktım, sadece şu 2 sokak ana baba günü çoluk çocuk yaşlı genç sohbet muhabbet anası babası salmış sokağa top oynayan cocuklar dolu, maskesiz yaşlılar taburelere oturmuş muhabbet ediyo, gençler desen söylemek istemiyorum. Gerçekten Allahınızdan bulun dedim ya biz boş yere içerdeyiz gerçekten. Sadece şu 2 sokak böyleyse koca ülkeyi düşünün siz... 

34 Cevaplar

0 oy
(4,071 puan) tarafından
Marketler tıklım tıklımmm
(25,181 puan) tarafından
Postu açtıktan sonra yağ almaya gittim markete giremedim kitlemişler kapıyı içeri tıklım tıklım kapıda kuyruk var başka markete gittim içerisi tıklım tıklım bekledim boşalsın diye öyle girdim insanlar açlıktan ölmüş yemeye ekmek bulamazsan bunlar sana 1 dilim ekmek vermez aç köpekler market arabasını fındık fıstık çerez içecek ile doldurmuşlar
(4,071 puan) tarafından
Bnde bez icin ciktim evden aynen bim tiklim tiklim
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Ayyy bi defolup gitsinler ya 1senedir evdeyiz markete,hastaneye gidiyoruz.Su yasak bitsin gezmeyen Aydan ne olsun.Dolduracam eve herkesi oh mis 
(25,181 puan) tarafından
Gerçekten bıktık artık boş yere eve kapanıyoruz bende anama gidicem yetti ya sıçayım böyle işe
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Sağlık bakanı çıkıp diyecek artık ne fışkı yerseniz yiyin her şey serbes diye. Durum burda da aynı
(25,181 puan) tarafından
Herkes boku yiyo zaten pislikler
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Sözde vakalar yarı yarıya düşmüş hepsi yalan millet hep dışarı da kim bilir kaç binde şuan ama bize söylemiyorlar biz evde oturanlar da sanıyoruz ki herkes bizim gibi Allah sorsun kimseye hakkımı helal etmiyorum çocuğum 4 duvar arasında büyüdü insanlardan korkuyor ben aileme hasretim aylar oldu annemi görmeyeli eşim adam gibi maaş almıyor kafayı yemeye çok az kaldı neresinden tutarsam elimde kalıyor
(25,181 puan) tarafından
Yok gerçekten bıktım benimde çocugum anane dede bilmeden büyüyüp gidiyo yasak bitsşm gidicem yetti artık sinirden ağlıcam ya
0 oy
(18,045 puan) tarafından

Kimse umursamiyo artık bizim buralarda öyle sahurda haberlerde gördüm Ukrayna'dsn akın akın turist kabul ediyoruz şaştım kaldım:'(

(25,181 puan) tarafından
Kıçlarına sokacaklar turisti
(18,045 puan) tarafından
Aynen öyle kendi milletini düşünen yok gerçekten üzülüyorum
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Öngördükleri gibi ülkenin hepsi geçirecek sanırım bu hastalığı 
(25,181 puan) tarafından
Bu gidişle sonumuz hindistan olur bizim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Şikayet Et canım niye etmedin ki valla Bn acımıyorum Bi göreyim bak neler olcak 
(25,181 puan) tarafından
Kime edeyim en başta polisi polise etmem lazım mal mal geziyo polis Bi işe yaradığı yok burda
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım benm onların yüzünden biz evlere tıkılıp kaldık yemin ediyorum çığlık atasım var hepsine
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Sokak çocuk kaynıyor,az kapımın önüne gelseler hemen fotoğraf çekip hayat eve sığara göndericem,dışarı insan seli 
(25,181 puan) tarafından
Aynen bura da kaynıyo
0 oy
(912 puan) tarafından
Valla 2 dk ekmek alayım yarin her yer kapalı diye . Millet pazar arabası ile market görmeye gelmiş kıtlık var sanki marketler ana baba günü. Dışarı desen çoluk çocuk dedikodu yapan karılarla sigara içip muhabbet eden adamlarla dolu . Peki noldu marketleri talan ettikleri için bir ekmek bile bulamadan eve geldim 
(25,181 puan) tarafından
Ah canım yakın olsak verirdim :(
(912 puan) tarafından
Oğluma tost ekmeği almıştım onu yeriz olmadı ekmek yaparım geçen sene az yapmadık:) teşekkür ederim ince düşüncen için ♥️
(25,181 puan) tarafından
Aynen geçen sene çok yaptık evde ekmek keşke yine insanlarda aynı korku olsa ekmek almaya bile gitmeye korkuyorduk
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Vallahi ben hemen şikayet ediyordum 4 duvar arasında pskilojim bozuldu artık 1 aydır köydeyim vallahi köyde hiç kimse hiç bir yere gitmiyor gelseler bile maskeyle kapıda hal hatır sorup gidiyorlar şehirdekiler gibi insafsız değiller.

Benim yanımdaki binayı karantinaya almışlardı adamlar kapıda oturuyordu Allah ıslah etsin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum yurdumuzu yuvamızı bırakıp köyümüze geldik buraya taşıdım evi
(25,181 puan) tarafından
Kimi kime şikayet edeyim be canım polis arabası duruyo polis dikilmiş milleti izliyo kimi kime şikayet edeyim?
(3,521 puan) tarafından
Tövbe yarebbii ya anlamıyorum gerçekten Allah ıslah etsin
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Keyfe çıkan hiçbirine hakkım helal degil sabahtan beri dört duvar arasi oglumu nasıl oyalayacağımı şaşırdım bizim mi aklımız yok kapanıp kaldık anlamıyorum ki:D

(25,181 puan) tarafından
Bizim aklımız yok tabiki :D
(1,573 puan) tarafından
Akşam balkonda oturduk da hala sokak doluydu:d ailece gezenler toplu halde gezen gençler ve bebekliği harcanan oğlum:( :d
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Malesef bizim mahalle dehşet kötü durumda sesden durulmuyor artık valla artık bunaldım ama bu dışardaki insanlar evde duran insanların hakkına giriyor başka hiç bişey değil 
(25,181 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kız sadece bizi tıktılar içeri herkes çalışıyor millet tatile bile gitti. Üstelik bütün varyantlar oradan oraya taşındı. Asıl patlamayı 17 gün sonra gör sen. 
(25,181 puan) tarafından
Aynen öyle yaa offf

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 751 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,423 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu