0 oy
974 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Kızlar tahin pekmez kilo aldırır bunu herkes bilir.. 

Çocuğum  2 yaşında  oglen uykusuna yatarken biberon veriyorum içine tahin pekmezde koysam nasıl olur acaba 

Yumurta

Ceviz 

Tahin pekmez

Çok az toz mama

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muz tahin pekmez yedir çok kilo yapar muz başlı başına yapar benim oğlan her sabah kahvalti da bir muz mutlaka yer 10 aylık
(1,424 puan) tarafından
Muzu süte koyuyorum canım  birszda fındık ve hurma
tarafından
A öylede çok güzel olur
(1,930 puan) tarafından
Yağmur tarif verirmisin nasıl yapıyorsun muz ve tahin pekmezi
tarafından
Canım muzu eziyorum çatalla içine ceviz kiriyorum pekmez koyuyorum bide tahin çok azda irmik mis gibi oluyor irmiği ayrı pişirip içine atıyorum bazende sadece muz tahin ve pekmez karistiriyom kahvaltı da yiyor
(1,930 puan) tarafından
Tm canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Canım benimki biberon kullanmadıgım için ben yulaf unu ve ruşeym ile kaşık maması yapıyorum her akşam hem kilo aldırıyor hem tok tutuyor onu da tavsiye ederim. Yulaf unu ve ruşeymi pişirip içine 3 cici bebe 1 tatlı kaşıgı karadut özü dövülmüş ceviz ve badem yarım muz ezip katıyorum tahin pekmez de katılabilir. Çok lezzetli ve faydalı. Benimki 1 yaş olduğu için 3 cici bebe koyuyorum sen 5 falan koyabilirsin. Oğlum 2 hafta hastaydı baya zayıflamıştı bu tarif ile epey toparladı canım. Ayrıca muz hergün ver kabız okur diye korkma düzenli muz yemek aksine bagırsakları çalıştırır ve düzene sokar. 1 yaşında olcak oğlum hergün 1 bütün muz yer 
(1,424 puan) tarafından
Ben yulafi yaziflamak için yiyordum o dediğin karışanlar ise yarar mi ki
(25,181 puan) tarafından
Yulaf unu canım kullandıgım yulafın öğütülmüş hali. Bağışıklık sistemini güçlendiriyo çok faydalı. Akşam yatmadan 1 saat önce yedir her zaman düzenli, kilo aldıgını farkedeceksin ayrıca karadut özü inanılmaz iştah açıyo
(1,424 puan) tarafından
Ben bundan aylar önce yulaf unu bulamamistim kendim yulaf alıp blanderden cekmistim yanlış mi yaptım
(25,181 puan) tarafından
Yoo doğru yapmışsın o hali zaten yulaf unu oluyo. Ben aktardan alıyorum açık satılıyo 10 tl lik alıyorum 1 ay yetiyo hergün 2 yemek kaşığı kullanıyorum
(1,424 puan) tarafından
Bende öyle aktardan alayım. Kara dut özüre alayım teşekkürler canm
(25,181 puan) tarafından
Rica ederim canım
(1,169 puan) tarafından
Ben gece maması alıp veriyorum her gece sen bunu gece mi veriyorsun. Tarifi denicem mutlaka yulaf hergün veriyordum kızıma çok ishal oluyordu o yüzden diye düşünüp vermeyi kesmiştim şimdi tekrar vermeye başlayım
(25,181 puan) tarafından
Canım  gece dediğim akşam 8 de yiyo Bi kase 8 bucuk 9a doğru uyuyo. Bizde ishal gibi bir durum yapmadı hiç
(5,268 puan) tarafından
Canm karadut ozü aktardan kaca aldın
(25,181 puan) tarafından
25 tl canım
(5,268 puan) tarafından
Hepsiburda da ayni fiyat ordan alsam sikınti olur mu ki ya
(25,181 puan) tarafından
Ben ancora marka aldım cnm soguk sıkım. Bilmiyorum hiç yiyecek tarzı şeyleri almadım ordan pek güvenemiyorum
(5,268 puan) tarafından
Ancora marka o da bi resim atabilir misin canm yanlis bisey almiyim
(25,181 puan) tarafından
Attım canımm yoruma
tarafından
Karadut özü 1 yaşından önce onerilmiyomus, oğlum daha 9 aylık iştahı yok. Karadut pekmezide iştah acar mı acaba
(5,268 puan) tarafından
Bnim kızim.19 aylik canm saol
(25,181 puan) tarafından
Kim önermiyomuş ya onada mı el attılar mis gibi de kullanıyorum valla bu uzmanlar bazen ne diyeceğini şaşırıyo
tarafından
Internetten baktım benim bebeğim alerjik olduğu için bişeyi araştırmadan vermeye korkuyorum
(25,181 puan) tarafından
Alerjikse bişey diyemem ama herşeye önerilmiyor demeleri çok saçmalık yani
(1,169 puan) tarafından
Size kesinlikle doğal olduğundan emin olduğum karadut özü tavsiye edeyim kızlar instagram da şifahanem bursa diye siteden arkadaşım da satış elemanlığını yapıyor her ürünü doğal oradan bakabilirsiniz 800 gr 35 tl idi ben aldığımda. Meyve suyu yapıp içiyoruz bazen
(5,268 puan) tarafından
Kuzum instagram yok ya
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Attım cnm bu 

image

(5,268 puan) tarafından
Hepsi burda da ayni bu var
(25,181 puan) tarafından
Olabilir cnm ordan hiç almadım bazı şeyler yan sanayi oluyo bu tarz şeyleri tavsiye etmem internetten. Güvendiğin Bi aktar varsa ordan al derim
(5,268 puan) tarafından
Tamam canm aktrdan alim bnde çok saol ugrastrdm seni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
25 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,699 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 2,095 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,748 soru

24,187,743 cevap

336,736 kullanıcı

...