0 oy
1,137 göst.
Diğer kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Şimdi ben hem emziriyom hem de hamileyim çocuk doktorum doğuma 3 ay kala kesersin erken doğumu tetikler falan demişti , kadın doğum doktorum da karnım da ki 5 aylık olana kadar müsade etmişti sonrasında sütün tadı falan değişiyor kendiliğinden bırakır vs demişti.

Şimdi sorum şu 2 gündür böyle göğüslerim sızlıyor ilk sütün olduğun da ve oğlum emmek istediğinde sızlar dı ama sonra sonra geçmişti 2 gündür bu var bu neden olabilir?

Bir diğer sorum da şu. Hani şimdi benim sütüm var ya bu süt nasıl tekrar ağız sütü olarak geri gelicek yani normal de doğumdan 2 gün sonra falan süt inerdi ya şimdi öyle mi olucak mesela doğumdan sonra göğsümüzü taş gibi sert olurdu terbiye olana kadar , doğumdan sonra da aynı o şekilde mi olur sonuçta emziriyoruz ya bebeği doğuma kadar onu merak ediyorum nasıl oluyor ?

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 4 aylıktı hamile kaldım doğuma 1 ay kala bıraktım emzirmeyi sütün tadı değişmedi tabi öyle bişi olmadı doğum yaptım hemen sütüm geldi 
(1,615 puan) tarafından
Sağol canım bende öyle yapıcam bir sıkıntı olmazsa 1 2 ay kala keserim çok zor olucak ama yapacak birşey yok maalesef
tarafından
Ben sonradan çok pişman oldum keşke dedim hiç kesmeseydim beraber emzirirdm ikisini diye
(1,615 puan) tarafından
Olsun canım vardır bir hayır onda da
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy
5 cevap 144 göst.
19 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
13 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elaa (1,662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,832 cevap

333,268 kullanıcı

...