0 oy
1,206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

2 hafta onceden bayramliklar benden demişti kayinbabam eltimin kizina ve bnm ogluma neyse dün gittik carsya

Kaynanam kaynatam eltim ve kizi önden gittiler benm ablamlar evdeydi

Zamaninda kaynanamla bi kavgalari olmştu ablamlarrin

Kaynanamlar hakliydi

Neyse dun ablam bende geleym dedi tmm dedim sonra 20 yaşindaki kizi ve 10 yasindaki ogluda benle geldi

Kaynanam biraz bozuldu gibi ama kadin bisey demedi eltim tekti sadece kiziyla kendisi vardi

Ablamin kizi bagirmaya basladi dengesiz biri biraz eltimin kizina dediki aa hic ayaz abiye benzemiyor yoksa onun deglmi bu dedi

Eltim bsey demedi eltimde kucuk 22 yasinda ben 30 yasindaym neyse ben dedimki annesine benziyor dedim susturdum ayaz abimde 30 yasinda

Sizce onlarla gitmekle hatami etmişim acaba eltim tek gelmiş ben böyle cümbür cemaat gidince tuhaf oldum

Alişveirs boyunca ben ablamlarla takildim eltim hic benle konuşmadi yeni karantinalari bitmisti ve hic aramadim ben onu hatam var ama neden benle konusmadi anlamadim  

32 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Her yoruma cevap olarak eltim agir basli birisi ben de laf attim eskiden bana da cevap vermedi yazmışsın. 

Ağır baslı biri olmasi hakaret edilmesini öngörür mu hangi kadin çocuğunun kocasindan olmadigi gibi birseyin imasini hak eder ? O an direk yigenini susturup eltine kusura bakma demeliydin en azindan Allah askina biraz empati yap. Ki kadin kovid olmus sadece mesaj atmışsın baska ne yapabilirim diyosun. Arayip bir istegin var mi diyebilirdin ya da o istemese bile bir corba yapip gonderebilirdin ya da götürebilirdin yani. O kadar da zor birsey degil. Valla eltin hic ses etmemis ya nasil asil kadınmış bravo. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk ayaz abinin değil mi dediği an o kızı hallederim orda eltin haklı yani seninle konuşmamakta onlar yanında diye gelmemiştir senin yanına 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
sende neden kavgalı olduğunu bile bile goturuyorusn ki yanında bence sen hatalisin 
0 oy
tarafından
Ben senin ektin yerine olsam o kızın saçını başını yolar eline verirdim seninle de arama mesafe koyardım 
0 oy
tarafından
Kiz bide soruyomusun hata mi ettim diye hatanin kralini etmissin hemde ne demk o çaksaydın bitane agzina ay cok sinir oldum bak
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Yav bacım Allah aşkına 1 kıyafet için bunca insan ka neden gittin ki ve gerçekten k bakma ama Allah o aileye senden için sabır versin çok sorunlu laf sokucu huzur kaçırıvi gibisin  sen ve ablanlar eltin harbi ağır başlı edepli kadınmış 2 postundr yeminle o kadını yanaklarını opesim geldi biraz bana bu sana benzemiyor başkasından mi desin neler yapar neler derim ona 
0 oy
tarafından
İyi susmuş eltin tebrik ederim onu ben olsam lafını verirdm aralarında iki yaş varmış 
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Bir bayramlık almaya neden sulalece gittiniz ki ben anlamadım insan utanır valla ben olsam hiç gitmem madem misafirin var siz alın anne derdim . Eltine de helal olsun edebini bozmamis maşallah ona ... Allah yeğeninin şerrinden çevresini korusun
0 oy
tarafından
Eltin sonuna kadar haklı hep beraber gitmeniz saçma olmuş zaten birde yiğenin saçma sapan konuşmuş birde kadinin seninle konuşmasını mı bekledin iyi yapmış mesafeli olmuş

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,234 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 780 göst.
18 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 99 göst.