0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bu resmi goruncee eskiye dondumm.

iki kanepeyi birlestirip kendimize ev yapardik ustune carsaflar yastiklarla kamufle edip. 

oyuncak fincanlarimizla icinde kahvemizi icerdiikk.

bir yandan daa annemin miss gbi yemek kokulari gelirdi burnuma. oglenin sicagi bastirinca ogle uykusuna yatirirdii bizi oysa sokaga cikmak icin can atardikk. 

eskiden degerlerimiz daha degerliymiss☺

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok yapardım içine girer saklanirdim oculer görmesin beni diye ahah
tarafından
nekadar masumcaa ☺☺⚘
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ayni bu dediklerini bende yaşadim keske geri gelse o günler smdiki cocuklarda tablet bilgisayar telefon hastası 
tarafından
aynenn oylee canim eskilerr daha guzeldi cok ozluyor insan gittikce uzaklastik gecmisteki yasanilanlardan. cocuklarimiza nasip olmayacak malesef
(3,797 puan) tarafından
Insallah kendi cocuklugumuz gibi bi cocukluk yasatiriz onlara suanki hayat sartlarinda zor ama yinede bi umut
tarafından
oylee canim umariimm..
gittikce kotulesiyor dunya
0 oy
tarafından

eskilerin glmesni istiyorsak biz eskileri yasatmamz lazım ccklarimiza ;) eline tablet TL vs verip lurtlmk susstrmk çare değil.

tarafından
cocugum henuz dogmadii ama bende taraftar degilim telefn tablet verilmesine.
tarafından
bende değilim inş da alismaz kuzum
tarafından
ins canimm bizim elimizde.olan seyler artikk
tarafından
elimden geleni yapicm canım kumdan kaleler yapmak istiyorum kızımla kizimla evcilik oyunu oynayacgm eskiler de gbi
tarafından
ne guzel dusunmussun en guzelii bunlar canim
tarafından
hayalim kuzum kizimla gidip kumun içine oturup kaleler yapmak kirlenmk güzeldir :) ben eskiden çok oynardm evcilik kizimla da oynamak istiyorum ben kitap okumuorm nrmlde ama ona sevdirmeye clscm fln
tarafından
Çok doğru kuzum ama suda varki bizim zamanimizda tel tablet yoktu . Belki olsaydı bizde öyle olacaktık.. baksaniza arkadaşlıkları muz bile komsuluklarimiz bile değişti eskiden birinin canı cekmesin diye bişe denezdik şimdi millet her yediğini durumlara internetlere atıyor. ..  tabi bubiraz bizim elimizde açıkçası büyüdükçe onları tel den uzak tutmak zor çünkü çocuk bizi model alıyor anaya bakıyor telle uğraşıyor babaya bakıyor çevreye bakıyor... Benim kızıma çok kisitkamiyirum yasaklamiyirum ama gerektiği kadar veriyorum. Kendinde skilip birakiyo zaten:)
tarafından
ben elime çok alan biriym tli skldgm için ama onun akli erip onunla birşeyler yapmaya basldgm yasdn snra tlime bi sınır koyucm elimden geldgnce brkcm teli ben tlimi vermem ztn ona cckda olan TL oyuncak haline glior herkzn eline geceblior karşıyim ben buna.
0 oy
tarafından
disarida camurla oynardikk sokagimizdaki cocuklarla gecenin bi vaktine kadar oynardikk okadar ozledimm ki o gunleri smdi olsa ne camurla oynamasina izin veririzz ne de.disari cikarabilirizz
tarafından
ahh ahh nerdee canim kapi onlerinde saklambac oynardikk smdikiler aslaa o sansi tadamayacak
tarafından
gece 12lere kadar girmezdikk smdi 5 dakika gunduzz cikamiolar kii
tarafından
aynenn oylee canimm
0 oy
(2,176 puan) tarafından
nenemin minderli koltuklari vardi minderlerini indirip ustune carsaf gererdik ev yapardik yaa ne guzel gunlerdi
tarafından
geri donsekk o gunleree :))
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Suanda benim cocukklar tamda bunu yapiyo inanamazsinnnn butun minderler yastiklar catsaflar cikmis odaya girdiler ev kirdular 2 katliymis yaninada kopek kulubesi bile var:D:D

Boyleee aksama kdr oynarlarrrr 

tarafından
ayy ne guzeeellllll en guzelii yaa kendi kendilerine oyun turetiyorlarr ahh :)
0 oy
tarafından
Ah ayni biz..nebilim fazla oyuncak yoktu bizim ama cocuklugumuzu çok güzel yaşadık.. dışarda, parkta, kumla toprakla çamurla.... Şimdiki çocuklar toprağa ayak basamiyo pinpirikligimiz yüzünden, pislikler yüzünden dışarı çıkamıyor, birsuru oyuncak ama gözleri hep başka şeyler istiyor... Simdikiler oyun oynamayı hicbilmiyor ellerinde telefon ver tamam... Not: elimden geldiği kadar kızıma kumla oynatiyorum, dışarda babası başında duruyor oynatiyoruz arkadaşlarıyla fln ama doymuyolar:)
tarafından
ahh ne guzel knusmussun canim bizim zmanimzdaki oyunlarr ne guzeldii kismetse bende oyle yapicamm telf tablett buuk knsmayayim ama vermem
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Keşke o günlere dönebilsek...
tarafından
kesskee.......
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Bende kizz sandalyeyi yatirip salincak takterevalli yapardim kendime :D mutluyduk ama be cocukken bizim cocuklugumuz gibi varmi acaba

tarafından
yaa demiiii ne guzell gunlerdii insan.ozluyorr :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 618 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nermin Eliyeva (23 puan) tarafından soruldu