+1 oy
1,810 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (479 puan) tarafından
Kızlar eşim 25 ben 21 3 yıllık evliyim bir kızım var. Eşim hiç olgunlaşmıyor beni hiç savunmuyor. Babsından annesinden okdr çok korkuyor ki anlatamam git eşini boşa deseler boşar okdr korkak altı üstü oturuyoruz yemeğimiz bir sabah gidip akşam geliyorum dşyrım git konuş yemeği ayırsınlar diyor ben karışmam hiç bir şeye sesini çıkarmıyor kafayı yyicem artık lütfen ne yapıcağımı söyleyin artık bıktım ailesi de aynı ne yapsam yaranamıyorum 

24 Cevaplar

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Nasıl geldiyse  öyle  gider  olgunlaşması için  yaşanmışlıklar önemli  bence 

Benim  eşim  yeri gelir olgundur  yeri  gelir  kızıyla  çocuk  olur  bence  küçük yaşta  çalışmak  ve zor  bir  hayat  geçirmek  ister  istemez  insanı  olgunlaştırıyor  birde  bu insanın  içinde de olması  lazım 

Artık  ewlendim  çoluk çocuk sahibi oldum  her  ne olursa olsun ailemin  arkasında  dura bilmeliyim demeli  böyle  düşünmeyenlerle  hayat zor geçer  Allah yardım etsin 
-Reklam-
0 oy
(876 puan) tarafından
6 gün olmuş sen bu soruyu soralı ama cevaplamak istedim. Benim babam 45 yaşından sonra olgunlaştı eşim 23 yaşında oda daha çocuk ne yaptığını bilmiyor. Bekliyorum baba olunca olgunlaşır diye ama sanmıyorum, umut işte. 
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Eskiler 40indan sonra huy değişir bazen düzelen olur derlerdi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 676 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,584 göst.
0 oy
42 cevap 2,825 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (94 puan) tarafından soruldu