0 oy
1,075 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biraz önce konuştuk bende sandım moral vermek için aradı bana diyor derya ne yapacaksın ayrılacaksında çocuklar küçük çalışamazsın mecbur affedeceksin dedi mecbur diyor bakın burayı iyi okuyun hanımlar onun cevabını aynen böyle verdim ben senin kardeşini seviyordum affetsem sadece bu yüzden affedebilirdim ki artık o zavallıyı midem almaz maddi gereksinimimi karşılayacak kadar kendime güveniyorum sana kötü bişey daha söyleyeyim işimi buldum boşanma davasınıda çoktan açtım geçmiş olsun dedim o kadar çok uğraştıki Benimle halada uğraşmaya ezmeye devam ediyor yazıklar olsun bunları tanıdığım güne 

25 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Mecburmuş bak bak haspamın lafına
-Reklam-
0 oy
(2,696 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
iş buldum bosanma davası actık deyince ne diyor .. ya esine hayret ediyorum affetrmeye ugrasmıyor mu ? kayınvalidem fln arayıp ..gorumceninde basına böyle bsey gelirse görür ozmn Allh sana benmko gibi bi üzüntü vermesn ozmn bnde sana aldatıldın dayak yedin ama mecbur döncen derdim diye laf carpsana sert konus cnm bende kızdım smdi hatta bubdedıklermınmsjat ..görumceye bak yılan senı ikna edip barısın diyeyecegne dha öncede mi böyleydi..wlla msj at içinde kalmasın agzona geleni say Allah'ın sevgili kuluymusum ki kardesnn yaptıgı serefszligi cıkardı karsımanverilmiş sadakam varmıltı desene ..ayrıca yuvam için kurtarıcı sözler söyleyecegine mecbur mu dıosn bu nasl bir yüzsüzlüktür kimse yasattıgını yasamadan ölmez merak etme deseydn
0 oy
(92 puan) tarafından
O  o çapsız halinle iki kişiyi idare ediyor da sen bir kendine çocuklarına gül gibi bakarsın Allahın izniyle verir rabbim rızık larını canım dert etme kendine de kafana takma o aşşağlık insanları da 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Iyi demissin ne demek mecbur ya her b.ku yiyecek sen de affedeceksin oldu baska istegi var miymis
0 oy
tarafından
Sen çok guzelsinnnnnn :D ayy şuan içimin yağları eridi niyeyse 10 kilo verdim :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,014 göst.
0 oy
5 cevap 359 göst.
0 oy
44 cevap 2,803 göst.
0 oy
7 cevap 469 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,511 soru