0 oy
722 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından
Gebeliğin nasıl geçerse bebek bakımında bebeğinde öyle olur . Sakın geçerse bebek uyumlu olur diolar . Tecrübelerinizi pylsrmisiniz

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyük kizim da pamuk gibi bir gebelik geçirdim bir elim yağda bir elim baldaydı ama bir çocuk o kadar .i sorunlu olur hala daha düzelmedi küçük kizim da maddi manevi her türlü sıkıntıyı çektim sınır krizi geçirdim hastanelik oldum erken den nisanım geldi evde yattım vs vs derken pamuk gibi bir çocuk oldu aşırı uyumlu sakin her şeyi düzenli bir çocuk ") bence bu teori gebelik nasıl geçerse bebek tam tersi olur şeklinde olmalı ")
-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim genel sakindi, pandemiden strese girdim,sonra ailemi çok özledim psikolojim bozuldu, memlekete gittim korona olduk, anneanem vefaat etti, eşimin kendiyle yaşıt arkadaşı vefaat etti eşi hamileydi. Hep üzüntü oldu. Ama çok şükür elhamdülillah gördüğüm en uysal bebek benim kızım. Bin maşallah
0 oy
(3,280 puan) tarafından

Yattığım zaman hareketlenmeye başlardı şimdide uyutuyorum az uzanıyım diyorum bi bakıyorumm kımıldamaya başlıyo :D

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hamileligim berbat ötesiydi ama oglum cok aşiri sakin aglamiyodu bile kimse evde bebek olduguna inanmiyodu  uyumlu tatlis bi bebkti hala öyledir 
0 oy
tarafından

Valla ben her ne varsa taş adım hamileyken , ve bil bakaljm bebeğim nasıl 

Yaramaz , huysuz , kucak düşkünü :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 319 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 735 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler