+1 oy
2,005 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (420 puan) tarafından
kızlar az önce bardağın son damlası taştı polisi aradım eşim bana şiddet uyguluyor diye hemen geldiler ama bana dedi hastaneye oradan aile içi şiddete gidersin ama bebeğim var 8 aylık yeni yıkamıştım dedim nasıl geleyim bebekle bakacak kimsem yok ailemle de küsüm polis gitti eşim olacak kişi de eşyalarını topluyor dedi polisi aradın bitti yarın ben verecem mahkemeye seni şimdi benim korkum ve sorum şu bebeğimi benden alırlar mı en korktuğum şey o çünkü ölürüm kahrımdan darp raporu en çok onun için istedim belki elimde rapor olursa vermezler eşim uzman çavuş diyor devlet bana verir memurum senin işin yok ailenin durumu yok fakir bakmazlar kızlar ne olur akıl verin bebeğşmi alırlar mı ne yapayım ne edeyim şimdi evde tek kaldım kimse yok bebeğimle benim kartını cüzdanını herşeyi aldı gitti ne yapayım 

21 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Elin isterse cumhurbaşkanı olsun 8 aylık bebeği asla ama asla anneden ayırıp babaya vermezler senin yolsuzlugun yok ihanetin yok bebeginede bakıyosun her türlü o bebek senin bundan adın kadar emin ol bende boşandım tecrübe konuşuyor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 914 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek90 (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 987 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy