0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Yeni kullanmaya başladım burayı gebelik için olan yeri kullaniyordum baya hoşuma gitti çıkamıyorum burdan ilk girdim bı video var ya aman aman nereye geldik diye gerçekten öyle oldum:) sizde durumlar nasıl keyifler yerindedir inşallah:)

10 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
İyiyiz işte hep aynı 
(3,102 puan) tarafından
Bende iyiyim teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Iyiyim çok sukur sen nasilsin

(3,102 puan) tarafından
şükür iyiyim:)
0 oy
tarafından
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım
(3,102 puan) tarafından
İyiyim canım nolsun valla
tarafından
Robot gibi hayat hep aynı yemek ev işi çocuk koca dırdır ne olsun başka:)
(3,102 puan) tarafından
Valla kadın olmak zor bacım bende öyle gebelik bı yandan çocuk bı yandan kızım bide rahatsızlandı onun stresini yaşa bı yandan
tarafından
Geçmiş olsun  canım Allah kolaylık versin Allah sabır versin kolay değil seni çok iyi anlıyorum bende 4 sipa var
(3,102 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım:)
tarafından
Amin cümlemizinkini senin 3u mu geliyor
(3,102 puan) tarafından
Yok 2. Geliyor benim kızım var 1 buçuk yaşında 2.de yolda 14 haftalığım daha
tarafından
Allah bağışlasın canım
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
(3,102 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim bu gebelik çok ağır geçiyor ya ilk kızımda hiç hamile gibi değildim bunda ağrısı bulantısı kusması karnimda erkenden büyümeye başladı gören erkektir bu ondan kusma bulantı bel ağrısı olur diyprlar ama ben inanmıyorum
tarafından
Alakası yok ya beni 4 oğlum var dördünde ne mide bulantısı ne bir ağrı 5 dakikada doğumum oldu doğum ağrısı nedir bilmem onunla bağlama ama hiçbir alakası yok Bence canım ve doğuma kadar 2 kilo aldım son hamileliğimde diğer üçünde 10 kilo felan almistim
(3,102 puan) tarafından
İnanmıyorum canım zaten benim için sağlıklı olmaları önemli valla ne güzel 5 dakikada dogurduysan ben kızımda 27 saat sancı çektim bide hastanedeki hemşireler strese sokunca tam sancım çoğaldı
tarafından
Ay kıyamam sana canım inşallah bunu rahat doğrusun hastaneye gitmem doğumhaneye girmem çocuğu doğurmam bir oldu
(3,102 puan) tarafından
Valla rahat doğurmak için bu sefer özelde dogurcam gecenki devlette olduğundan bana etmedikleri hakaret kalmadı sabaha kadar sandalyelerde oturarak sancı çektim sabah polikinlige randevu alıp girdimde doktorun sözü geçince doğum haneye aldilar
tarafından
Ay bu devletekiler çok pis.likler ya
(3,102 puan) tarafından
Sorma valla cekmedigim kalmadi ne hayallerle doğuma gittim gözümün önünde kadın düşük yapıyor onu bile ayakta diktiler düşen bebeği bile yerden almamışlar çok pis
tarafından
Ay Allah onları bildiği gibi etsin başka bir şey diyemiyorum lanet olsun
(3,102 puan) tarafından
Tuşe diye rahim ağzını yumuşatmak için bişey yaptılar çok kanamam oldu çıkarmış bide eldiveni deki kanı bana gösteriyor çocuğumu sağ salim doğurdum ya ona şükrediyorum onlar yüzünden kaç annenin çocuğu ölmüş daha kucağına alamadan haberlere bile çıkmıştı bir iki sefer benim kızımda hemşirenin ıkın diye tutturmasindan nerdeyse boguluyormus doktor bı azarladi yanımda hemsireyi
(3,102 puan) tarafından
Burda da adını veriyimde başka gebelerde benim gibi çekmesin İstanbul halkalidaki kanuni sultan suleyman hastanesi belki görürler
tarafından
İyi yapmış doktor Allah cezalarıni versin öyle insanlara aldığım nefes kadar lanet olsun:(
tarafından
İnşallah görüler benim ebem çok iyilerdi birlikte ikindilar şekilden şekile girdiler benimler elimi tutular okşadilar ben Almanya dayım normal devlet Hastanesi'nde doğum yaptim
(3,102 puan) tarafından
Gerçekten yurt dışında devlet hastaneleri buradaki lerden kat kat iyilermis bide bana bagiriyorlar anne olmak kolay değilmiş e siz böyle bas bas bagirirsaniz zorken dahada zorlasicak benim bildiğim kadın doğumda çalışan ebe hemşireler destek olmak için olurlar ama burdakiler çemkirmek için varlar kasap olmuşlar iyice
(3,102 puan) tarafından
Ama oh olsun bana epizyotomi dikişi atılırken hemşirenin yüzüne kan fıskırdı alt tarafımdan:D bütün intikamımı almış gibi hissetim
tarafından
Çok güzel olmuş oh olmuş valla
(3,102 puan) tarafından
Bide bana enfeksiyon falan yoktu demi diyo içimden dedim inşallah vardir
tarafından
Beter olsun öyle uy.uzlar
0 oy
tarafından
İyyim cnm sen nasılsın hoşgeldin bu arada
(3,102 puan) tarafından
Hoşbuldum kız o profil müge anlidaki kadinmi:D
tarafından
Evet o :D
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Oğlumu sallıyorum uyursa yemek yicem
(3,102 puan) tarafından
Uyur inşallah annesi
0 oy
tarafından
hoş geldiniz iyi diyelim iyi olsun inşaAllah 
(3,102 puan) tarafından
Hoşbuldum Allah iyilik versin:)
0 oy
tarafından
Hoşgeldin iyi sen nasılsın 
(3,102 puan) tarafından
Hoşbuldum canım iyiyim şükür
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Hoşgeldin canımm. Bir giren çıkamıyor : ) 

Hamd olsun canım bugünde yaşıyoruz ❤️
(3,102 puan) tarafından
Hoşbuldum. Gerçekten öyle bak geceden beri kızım hasta uyuyamadım şunu birakipta uyumaya gidemiyorum:D
(5,725 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun.. yap bir kahve al yastigi sırtına dinlenirsin insallah
0 oy
(558 puan) tarafından
Hoş geldin cnm bnm ☺️☺️☺️ idare eder vala ne olsun biraz rahatsızm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
13 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (418 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 336 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,905 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 351 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,718 cevap