0 oy
530 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,434 puan) tarafından

:( yemin ederim bunalıma girdim sokağa çıkmaya korkuyorum oğlum covid oldu diye neden bu insanlara 15 20 gün tamamen kapatılmıyor ne bekliyor başımızda şu içeriye gir içeriye gir sonra çık dışarıya diyen insan neden tamamen yasak getirmiyor bu kadar zormu 15 günde devlet sıfıra düşmez heryeri kaplıyor hızlı bi şekilde içim çok doldu artık hastanenin ortamını gördükçe 

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
15 gün kapansın demek ne kadar kolay sizin için bir esnaf olarak söylüyorum bırak 15 gün kapatmayı hafta sonları saatlerimiz kısıtlanfıpından beri neler çekiyoruz küçük esnaf mahvolmuş durumda bence devlete değil lüzumsuz yere bir araya gelen insanlara keyfi gezenlere kızmak lazım burda bir çok post açılıyor yok doğumgünü yok bilmem ne bişey söyleyince de aile arasında yaptık teyzesi halası vardı diyorlar sanki onların virüs taşıma ihtimali yokmuş gibi kim ne derse desin pandeminin bedelini en çok öğrenciler ve küçük esnaf ödedi
(1,517 puan) tarafından
Çok haklısın canım ne kadar doğru yazdın. Açılsa bir dert kapansa bin dert Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
(1,466 puan) tarafından
Katılıyorum eşimde küçük esnaf borçlular kapıda mahvolmuş durumda herkes 15 günden kimse ölmez ama alacaklılar beklemiyor işte ekmek parası mecbur pazar günü bile açıyordu burda cumartesi yasak yok pazar var ama o bile kötü etkiliyor
(149 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsunuz ola. Evine ekmek götüremiyenlere oluyor. Keşke herkes bilinçli olsa başta kendi eşim aile ziyaretlerine götürüyor neymiş olsa onlarda da olur bayramda bide köye götürcem milleti gezdircek ben evimdekiyle baş edemiyorum şimdiye kadar Rabbim korudu Allah herkesin yardımcısı olsun.
tarafından
Baloğlanınanası Amin canım bitsede kurtulsak keşke
Gizemr herkes kendi çektiğini biliyor canın dışarıdan bakıp konuşmak kolay geliyor kısıtlamalar kalktı rahatlayacağız derken hopp yine başa sardık
tarafından
Yengin zaten çoğu kişi hafife aldığı için bitmiyor maalesef sadece senin eşin değil birçok kişi bu kafada rabbim akıl versin hepimize
(1,851 puan) tarafından
Nekadar doğru söyledin ağzına sağlık.
(1,355 puan) tarafından
Cok haklisin kuzumm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Yaaa ama bütün parklar çaka basa bebe dolu yani mübarekler neden biz götürmüyoruz ah ahhh diyecek laf bulamıyorum artık komple kapansa bile bi cacık olmaz 

(3,434 puan) tarafından
Cumartesi heryer yasaktı güya allahim sokak fenaydı
0 oy
(256 puan) tarafından
15 gun yasak gelmeli marketlere dâhi
(3,434 puan) tarafından
Kesinlikle 15 günde kimse ölmez
0 oy
(379 puan) tarafından
Ahhh dokunmayin yaramaaa geceleri uyuyamıyorum ben ;((( 
(3,434 puan) tarafından
:( neyi bekliyor halen acaba
(379 puan) tarafından
Kalan sağlar bizimdir diyorlar o kadar
0 oy
tarafından
Yasak gelincede bu sefer esnaf iş yapamıyor, geçinemiyoruz diye eleştiriyorlar. Ne olacak böyle bilemiyorum.
(3,434 puan) tarafından
Kuzum ona bakarsan okadar kişi işsiz bi şekilde geçiniyor  kimseye bisey olmaz çoğu esnafı aç kapa yapa yapa yalama etti
0 oy
(3,834 puan) tarafından
teyzem tekstil sektorunde calistigi icin soyluyorum bunu kendi calistigi fabrika icin bi kere daha kapanmayi kaldiramaz batar dedi. ki bemce buyuk bi yer ciddi markalara urun gonderiyorlar. her gun kac kisi kovid olup gelmiyor belli degil dedi taa ne zaman kendi de kovid olup atlatti
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım ne kadar yasak da yapsalar kapatsalarda insanların kendilerinde bitiyor bu ben evden sadece hastane dışında 1 senedir dışarıya çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum ailem dahil ayda 1 kere gider görürüm ama insanlar yasak da olsa sosyal medyadan görüyorum millet ev ziyaretlerine gidiyor artık ev ziyaretleri çoğaldı gezemedikleri için insanlar birbirine gidiyor bu benim kaynanamlar da dahil gitmiyorum bu yüzden onlara hergun biri geliyor ve haftasonlari bile misafir var biz ağır atlatmamiza rağmen eşim ve ben eşim yoğun bakımda kaldı bir kere hastaneye gittik orda bulaştı bana koronaya kimse inanmıyor hastalık yok gibi şeyler söylüyorlar insanlari eve baglayamiyoruz maalesef yasak çiğnemek daha eğlenceli geliyor
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Devlet kapanmayı kendi için değil üreten için yapmıyor yapamaz da kolay değil öyle 15 gün kapanma pek çok iş yerinin uçuruma sürükler. Virüs de resmen kumanda ediliyor artık buna inanıyorum ama bu kimin oyunuysa Rabbim tez zamanda başına geçirsin
0 oy
(53,952 puan) tarafından
sadece devletle olacak is degilki yasak kalkti hadi cikalim gezelim ev oturmasi yapalim diyen bilincsiz kesim var
(3,434 puan) tarafından
Ah ah en çokta şu parti verenler ne umursamaz
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayırlara vesile kılsın inşallah keşke bir ay sadece ihtiyaç için çıkılsa sokağa çıkma yasağı gelse
(3,434 puan) tarafından
Keske gelse ne güzel olur insanlarda ciddiyet sıfır
0 oy
(144 puan) tarafından
Sanırım bizde covid olduk malesef onlem sıfır ya oğlunuzun durumu nasıl  
(3,434 puan) tarafından
Cok şükür iyi canim sanırım hafif atlatmış havale kötü etki bırakmadıysa eğer
(144 puan) tarafından
insaallah birakmamistir Test yapmismiydiniz bendede çok az belirti var gibi ama psikolojikmi bilemedim bebegimde 6 aylık sanki biraz hırıltısı başladı içerden geliyor bende bilemedim
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Senin için kolay cnm bu sürü işçi var esnaf var evlerina ekmek götürmek için çabalasiyorlar
(3,434 puan) tarafından
İşten çıkarılanlar insan degilmi sizin için

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,666 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,095 göst.
0 oy
33 cevap 911 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,842 soru

24,090,999 cevap

331,747 kullanıcı