0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar internetten alacam kestiremiyorum ilk bide neler koyulur neler sığar bilmediğimden karar veremiyorum en boy olarak büyük ve uygun bişey istiyorum kullanıp çok rahat herşeyim sığdı dediğiniz model de olur ölçüde olur ki ona göre alıyım şimdiden teşekkürler <3

10 Cevaplar

0 oy
(7,322 puan) tarafından
Valla ben ölçüleri bilmiyorum canım kendim bi mağazadan aldım çok memnunum 
tarafından
Ya kestiremiyorum öyle görüntüye bakıp en azından ölçü bilsem öyle alırım dedim
(7,322 puan) tarafından
Valla canım bu konularda internete çok güveniyorum ben çünkü büyük duruyor eğer imkanın varsa gez gör ve al
tarafından
Baktım ama uygunlar küçük büyükler pahalı gibi geldi bende tecrübeli olanlara soruyum bi dedim
(7,322 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım ben geçen yıl 100 e aldım
tarafından
Sipariş verdim bakalım:)
(7,322 puan) tarafından
Inşallah istediğin gibi gelir  :)
tarafından
InsAllah sağol canım  :)
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Civilden aldim henüz kullanmaya baslamadim ama olsun çok güzel ve kaliteli duruyor
tarafından
Hangi model ne kadara aldın canım
0 oy
tarafından

image

Ben bundan aldım bebeğimin herşeyi sığdı içi o kadar geniş ki tavsiye ederim 
(45,024 puan) tarafından
Nerden aldın bunu canim
tarafından
Trendyoldan https://ty.gl/d3pqigz bak link attım bakabilirsin
tarafından
Sağol canım yorumun için
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Banada lazım normal çantaya koyuyorum
tarafından
Normal çanta bile ağır geliyoki bebitonun benden çok ıvır zıvırı olur bi tane büyük olsun ikimizinki de sığsın diyorum
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Anne bebek cantalarindan herkes cok memnun bi ben degilim heralde ya simdiki aklim olsaydi normal genis bir sırt cantasi alirdim kenarlarina bisey koydum mu ici daraliyor bu seferde icindekileri bulmak almak cok zorlasiyor 
tarafından
Normallerde küçük olmuyo mu canım bunlarda termal gözler falan oluyomuş ne biliyim
(1,157 puan) tarafından
Iste o gozlerden dolayi icine bisey koymak cok zor oluyir bana gore canim bende herkes cok kullanisli al dediler diye aldim bi ben memnun kalamadim :D boyle ici genis spor sirt cantalari oluyor onlar daha kullanisli geliyor bana
tarafından
Doğrudur canım tercih meselesi tabi :)
0 oy
(800 puan) tarafından
35  aldm 40 santim uzun ya boyu duruşu kötü duryo 35 gyt gzl hoş 
tarafından
Boyu mu 35 eni ne peki biliyo musunuz. Görüntüden ziyada bi çanta olsun hepsini içine alsın diyorum
0 oy
tarafından
yeni modelleri bilemiyorum ama normal gri çantalar hep aynı boy en baya sığıyor eşya 
tarafından
Sırt çantası demi canım şimdi o kadar çeşit varki karar veremiyo insan
tarafından
evet benim dediğim sırt çantası gri bordo olanlar geniş şimdi yeni çıkan yazılı pembe bn onları bilmiyorum
tarafından
Gri lacivet faln düşünüyorum da onların da çok çeşidi var sağolun yorumunuz için
0 oy
tarafından
Hepsi burada dan aldım memnunum 
tarafından
Model neydi acaba
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
https://ty.gl/stiu8zvbunu aldim baya buyuk gerseyimiz sigiyor 
tarafından
Açılmıyo canım
tarafından
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından

imageBunun siparişini verdim yorumlarda büyük kullanışlı yazıyodu ölçülere de baktım 45 boy 35 cm derinlik 23 cm de genişlik iyidir demi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
0 oy
15 cevap 525 göst.
0 oy
7 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,808 cevap

336,412 kullanıcı

...