0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
ALLAH HER AN BİZİMLEDİR - Bu dünya hayatında başıboş bırakılmayan insanoğlu bir taraftan Allah’ın rahmet deniziyle kuşatılmışken, diğer taraftan yapıp ettikleri konusunda imtihan edilmektedir. “Nerede olsanız, O sizinle beraberdir. Allah bütün yaptıklarınızı hakkıyla görendir.” (Hadîd, 57/4) “Göklerdeki ve yerdeki her şeyi Allah’ın bildiğini görmüyor musun? Üç kişi gizlice konuşmaz ki, dördüncüleri O olmasın. Beş kişi gizlice konuşmaz ki altıncıları O olmasın” (Mücâdele, 58/7) şeklindeki ayetler, insanın her an bu sorumluluğa uygun hareket etmesi gerektiğini hatırlatmaktadır. Bizim bu sorumluluk ve dünya hayatında karşılaştığımız zorluklar karşısında ümitsizliğe kapılmamamız gerekir. Yüce Allah; “Korkmayın, çünkü ben sizinle beraberim. İşitirim ve görürüm.” (Tâhâ, 20/46) müjdesiyle dünya hayatında yalnız olmadığımızı bize haber vermektedir. İnsana düşen, Allah’a gönülden bağlı olarak, O’nun hoşnutluğunu kazanacak işler yapmak ve bir nimet elde ettiğinde şükür, bir sıkıntı karşısında sabır içinde olmaktır. Bu doğrultuda “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara, 2/153) ayeti bizlere mümin olmanın lezzetine varmanın yolunu göstermektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

En İyi Cevap
♥️♥️♥️⭐♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(28,513 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel bilgiler için teşekkürler
(3,757 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cancağızim Allah razı olsun sendede

Güzel duana ortak olmak beni çok mutlu ediyor  belki benide Rabb'im sizin güzel hatrnza affeder birgün
(28,513 puan) tarafından
Kul kulun duasıyla kurtulur inşallah canım benim
(3,757 puan) tarafından
Allah her şeyi gönlünce versin Rabbim hepimizden razı olsun canım
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
(3,757 puan) tarafından
Amin amin inşallah cancağızim Allah hepinizden razı olsun ♥️ Allah razı olsun demeniz bana dünyalardn daha değerli
(5,725 puan) tarafından
Valla böyle güzel şeyleri görüyorum tıklamadan diyorum sevda paylasim yapmış hevesle.bakiyorum kuzum.. bana da dua et❤️
(3,757 puan) tarafından
Ooyy yüreğine kurban ❤️

Ederim tabiki cancağızim sende beni duaların da eksik etmiyorsun Allah razı olsun:)
(5,725 puan) tarafından
Balimm❤️❤️❤️❤️❤️
(3,757 puan) tarafından
Kardeşimsin❤️❤️
(5,725 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Elhamdülillah ❤️ Allah razı olsun canım güzel bir paylaşım ❣️☺️
(3,757 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah cancağızim Allah razı olsun sendede

Güzel duana ortak olmak beni çok mutlu ediyor  belki benide Rabb'im sizin güzel hatrnza affeder birgün
(2,319 puan) tarafından
İnşaAllah canım müminin mümine duası hayırlıdır. Sende bana dua et inşaAllah ❤️☺️
(3,757 puan) tarafından
Ederim canım dualarla buluşmak dileğiyle Allah herşeyi gönlünce versin yavrunu sana size bağışlasın yuvana mutluluk huzur eksik olmasın
(2,319 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah canım Allah razı olsun. Rabbim sanada yavrunada şifa versin inşaAllah hep mutlu olun ❤️❤️☺️
(3,757 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim ❤️❤️❤️⭐
0 oy
tarafından
Amiiinnn. Gerçekten Allah kulunu hucbi zaman darda bırakmıyor hamdolsun yeter ki içtenlikle ona siginalim❣️❣️
(3,757 puan) tarafından
Aynen cancağızim ❤️ bunu yapabilmeyi bir ömür nasip etsin inşallah Rabbim
tarafından
Amin kuzum benim ❣️❣️❣️
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bu msjları görünce senin paylaştığını hemen ANLIYORUM postu açmadan, ALLAH RAZI OLSUN
(3,757 puan) tarafından
Okuduğuna sevindim canısı:)

Amin inşallah cancağızim okuduğun için Allah sendende razı olsun ♥️
tarafından
Cümlemizden cnm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 786 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 823 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 2121erva (1,560 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 164 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,070 soru

24,192,491 cevap

336,990 kullanıcı

...