+1 oy
2,614 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

Geçenler de haberler de görmüştüm adamlara soruyorlardı eşiniz Allah korusun vefat etse veya bosansanız bidaha Ewlenirmiydiniz die soruyorlardı adamların Bi çogu evlendirdik diyolar bende size sorayım siz olsanız Evlenirmiydiniz :))) 

Not:ben evlenmezdim

47 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
evlenmem kocama cok asigim  asla  ondan baskasinin  karisi olmam. kizimin  babasi o. baskasina emanet etmem

o dunyada  kabusuruz diye beklerim sadece.
(476 puan) tarafından
Bnde öle kocamı cok seviyom bazen ne kadar tartışmalarımız olsa da cok aşığım ona öbür dünyada nasıl hesap veririm ona
(1,168 puan) tarafından
aynen. gercekden.  asik oldugumuz icin boyledi  her evlilikde tartisma  oluyor. insan kendi anne babasiyla bile  tartisiyor.      benim kocam asgeri gorev yapar 2 yillik evliyim..  yani ne bileyim. ne derse hep onu yaparim.  oda benim istediyimi yapar   asla bir birimizi kirmariz. annemden babamdan bile  beni cok seviyor   bundan  o kadar eminim..
(476 puan) tarafından
Ne güzel Allah mutluluğuzu daim etsin cnm
-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından
Evlenmem hayatta Eşimizle bir birimize söz verdik ölene kadar bir birimizi sevicez 

AMA EŞİM BEN ÖLSEM GİDİB EVLENSE ONUN KABUSU OLURUM
(476 puan) tarafından
Bnm eşimde evlenmez her ne kadar evlenirim desede
0 oy
(49,845 puan) tarafından
Assla evlenmem eşim ilkim ve sonum olarak kalcak❤️
(476 puan) tarafından
İnsallah bnmde öle olucak cnm
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Rabbim yokluğunu göstermesin ama evlenmem üç çocuğum var kimseye güvenemem bu zamanda
(476 puan) tarafından
Kimseye güvenilcek gibi değilki cnm insalar artık menfaatleri için yaşıyorlar
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Evlenmezdimm 
(476 puan) tarafından
Bnde evlenmezdim
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Evlenmem tabiki eşşek bile düştüğü cukura ikinci kez dusmezmis :):)
(476 puan) tarafından
Hahahaa:)))
0 oy
(558 puan) tarafından
Asla niye evleneyim kaşınıyor muyum :,-):,-):,-):,-):-D bu hatayı bir kere yaptim m bir daha asla cnm oh kafan rahat yani bekarlık gerçekten çok güzel ya çocuk yok koca derdi yok ev derdi yok çocuğum varsa ve maddi durumunda iyi ise gül gibi geçinip giderim 
(476 puan) tarafından
Çocuklarım bana yeter valla kocadan maaşda kalıcak kalbim sadece ogullarım ve eşime ait olucak:))

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 2,093 göst.
0 oy
53 cevap 2,429 göst.
0 oy
55 cevap 3,051 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Havagulaydinnnn (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,725 soru

24,686,811 cevap

368,101 kullanıcı

...