+1 oy
1,548 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

Geçenler de haberler de görmüştüm adamlara soruyorlardı eşiniz Allah korusun vefat etse veya bosansanız bidaha Ewlenirmiydiniz die soruyorlardı adamların Bi çogu evlendirdik diyolar bende size sorayım siz olsanız Evlenirmiydiniz :))) 

Not:ben evlenmezdim

47 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Suanki aklim mantığım evlenmem diyor ama bı hikaye var adamin eşi ölüyor adam da dovunuyor ben napicam onsuz falan bir yakında diyor ki merak etme biraz zaman geçsin evlenirsin düzen kurarsın falan adam kızıyor ne diyon sen ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu filan çok zaman geçmiyor aradan eşi ölen adam bu kez yeniden evlenmek için ağlıyor.:D velhasıl kadın dışarda erkek evinde kadın gibi her işe yakışır da adam sudan çıkmış balığa döner. Kadınsız adam misafirliğe bile gidemiyor zor valla Allah kimseyi asalak yaşamaya alıştırmasin
(476 puan) tarafından
Kadın her yere sığar ama asma heryere sığamıyor çünkü kadın heryere ayak uydurabilir ama adam ole yapamaz
(874 puan) tarafından
Aynen öyle canım erkeksiz olur da kadınsız zor. O yüzden oğlum kızım bana yeter Allah'ım hayırlı imanlı sıralı ölüm versin.
(476 puan) tarafından
Amin canm
-Reklam-
0 oy
(28,607 puan) tarafından
Hayır kesinlikle büyük konuşuyorm hatta 
(476 puan) tarafından
Bn büyük konuşmayayım nezmn konussam basıma geliyor ama evlnmm cnm
(28,607 puan) tarafından
O kadar netim canım Allah korusun
0 oy
(163,959 puan) tarafından
Yok ben almiyim
(476 puan) tarafından
Bende istemem evlenmek
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Büyük konusturmasn rabbim Evlenmezdim
(476 puan) tarafından
Aynn cnm büyük konusmayaym ama evlenmem
0 oy
tarafından

Asla evlenmem eşim ilk ve son olarak kalacak canım kocam benim <3 oda aynı şekilde diyo evlenmem kaç defa yemin etti inanmıyorum diyince :D

(476 puan) tarafından
Bnmki ben hemen evlenirim dio:)) bni gıcık etmek için bende ewlenirim ozmn dediğim zamandada otur ewinde evlenip napcan dio :))
tarafından
Sende sen evlenip ne yapacaksan bende onu yapacam de evde oturup ne yapcan :))
(476 puan) tarafından
Dur o aklıma gelmemişti cnm bidakine öle cevap veeirim :))
0 oy
tarafından
Evlenmem kimse bana eşimin verdiği değeri veremez bu dünyada
(476 puan) tarafından
Bencede bize ve çocuklarımıza verdiği değeri kimse veremez
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Allah etmesin ölmesin ama evlenmem kıyamam :( ondan başkası bana dokunursa ölürüm 
(476 puan) tarafından
Allah korusun cnm Allah kimseyi eşinden ayırmasın
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Evlenemem çok seviyorum eşimi oda diyor Allah korusun sana bsy olsa kendimi affetmem diye hayatım kayar diye Allah korusun rabbim kimseyi sevdiğinden ayirmasin
(476 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Evlenmem kızım bana yeter 
(476 puan) tarafından
Bnmde ogullarım yeter onlar olduktan sonra
(1,106 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Allah göstermesin. Oturur 2 çocuğumla anamı babamı bakarım. 
(476 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm bnde öle 2 evladım var onlara bakarım onlar bana bakar ama üvey babanın eline baktırmam bide eşimden başkasını sevemem
tarafından
Bizim 9 sene çocuk olmadı eşim diyor ohh sonunda oldu daha evlenemezsin de :)))) aklımı peynir ekmekle yedim sanki. Ben evlenmeden eşimi çok severek evlendim sandım ki evde oturup birbir gözüne bakıyorsun birbirini seviyorsun evlilik bundan ibaret bu ev işleri konusunda çok zorlandım halen hiç de sevmem :))) eşimi çok seviyorum ama evlilik bu ev işi yönünden hiç bana göre değilmiş :D sırf o yüzden bile evlenmem yani. Zaten onun gibi de kim sever beni bu yaştan snra :D
(476 puan) tarafından
Bnde bulamam eşim  Allah razı olsun bazen ewim biz oldu bazen yemek dahi yapamadığım zamanlarda bile bikere olsun bişey demedi Allahım onu başımdan eksik etmesin
0 oy
tarafından
Evlenemem esimden baskasinin vücuduma dokunmasınin hayali bile beni igrendiriyor bir kizim var esimden baska kimseye guvenmem Allahim basimdan eksik etmesin cok seviyorum eşimi ❤
(476 puan) tarafından
Bnde güvenemem insanlar artık cok cani
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Ben evlenirim :D
(476 puan) tarafından
Düğününe çagırırsın artık cnm :))
(6,849 puan) tarafından
Demin bı baktim herkes evlenmem demiş :)  gel kuzum
(476 puan) tarafından
Gelcem canm :))
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ben bidaha kimsyee güvenip evlenemem tek güvendiğim eşim hamd olsun
(476 puan) tarafından
Bnde güvenmem insanlar artık cok kötü
0 oy
tarafından
Bence erkek evlenirde kadın evlenmez genel olarak 

Ve bende evlenmezdimm 
(476 puan) tarafından
Zaten erkeklerin Bi cogu ewlenirim demiş
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bilmiyorum hayat ne gösterir ama ikincisini yapan burda bir çok kadın var mutlu olursun o ayrı ama mutsuz bir evliliği de uzatmanın lüzum yok bence ..tabi Allah korusun herkes yerinde mutlu olsun inşallah cnm 
(476 puan) tarafından
İkinci ewliligi yapan Bi cok kişi ya kocasından sıddet görmüş ya aldatılmış olan genellikle  Allahım herkese hayırlı esler nasip etsin
(6,920 puan) tarafından
Aynen kuzum maalesef o yüzden bnm mutluyum çok şükür ama şiddet gören de durmasın belki ikinci onu el üstünde tutacak bilemeyiz işte..ama büyük konuşmuyor da evladım varken evlenmem babasına fln da vermem gözümden sakinirim bn kimseye emanet dahi edemem
(476 puan) tarafından
Şimdiki ortam cocukları birbirine emanet etme devri değil ki bazen anneöe kaynanama emnaet ederlen bile aklım çocugumda kalıyor Allah var çok iyi bakıyorlar ama haberlerde gördükçe herseyden herkesten korkar olduk
0 oy
tarafından

Kız bütün erkekler gözümde iğrenç duruyor kocam hariç evlenmem no no no :D

(476 puan) tarafından
Eşimden başkası haram:))
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Erkek kismi iste hanimi topraga werirken dusunurmus kimi alsam die ewlenmezdim buyuk konusmayim da bi ewladim war kimseye guvenmezdim 
(476 puan) tarafından
Kadınlar erkeksz yapabilir ama adamlar duramaz bennm babam annem öldü  4 cocukla ortada kaldı dedemlerle yaşıyorduk ama en küçügümüz 2yasındaydı annesiz büyümeyelim die evlendi
(6,396 puan) tarafından
Guya benim annemin babasida oyle ewlenmis cekmedigi eziyet kalmamis keske bi yetistirme yurduna werseymiste annesiz babasiz buyuseymis
0 oy
tarafından
Boşadım bi daha evlenmem dedim 8.5 yıl aradan sonra aşık oldum evlendim 19 aydır evliyim 10.5 aylık oğlum var..
(476 puan) tarafından
Allah bagışlasın cnm belkide suan eşlerimiz yanımız da die öle konuşuyor olabiliriz ama ewlenmem ben die düşünüyorum
tarafından
Hayatın ne getireceğini bilemezsiniz.. Büyük konuşanlar hata ediyor benim başıma ne geldi ise annemin babamın ve bizzat da bnm büyük konuşmalarımdan geldi..
Ha şimdi korkuyorum eşimi çok seviyorum ilki görücü usulü bu ise aşık olarak oldu çok çok aşığım ve korkuyorum kaybedersem diye bazen aklıma geliyor ya ölürse veya ayrılırsak naparım diye bi korku kaplıyor içimi sonra hemen aklımı başka şeye yönlendiriyorum düşünmemeye çalışıyorum ağzımdan yanlışlıkla büyük kelimeler dökülürde başıma gelir diye korkuyorum.. Allahım beni onsuzlukla sınamasın biz birbirimizi çok geç bulduk Rabbim hiç kaybettirmesin ahiretimde de o olsun ❤   en güzel yanı ise eşimde aynı böyle hissediyor ❤
(476 puan) tarafından
Cnm ben büyük konusmyom dediğin gibi bende büyük konustugum zmn başıma hep geldi Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm
0 oy
(70 puan) tarafından
Valla evlenmem bekarlık çok daha güzel olduğu için:):)
(476 puan) tarafından
Bencede hesap vercek kimsen olmıcak biyere gitmek için yalvarmıcan :))
(70 puan) tarafından
Aynen öyle canım yoksa aşk falan hepsi geçici :):):)
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Allahım onu benim basımdan eksik etmesin..
(476 puan) tarafından
Amin canm

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,428 göst.
0 oy
55 cevap 1,671 göst.
0 oy
55 cevap 2,379 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Havagulaydinnnn (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,077 soru

24,324,820 cevap

345,441 kullanıcı

...