Abim kovid oldu bende ertesi günü annemlere geldim kalmaya acile gitmiştim adet olmadım diye beta hcg verdim sonra abimde kovid çıkınca hepimiz kaldık evde karantinada eşim evimizde Allahtan o dışarda da istediklerimizi getiriyor 4 nisanda bitecek karantinamız 3 gün sonra anneme bana ablama test yapılacak bizlerden birinde de pozitif çıkarsa uzayacak karantina eymende dün ishaldi geçti bu günde halsiz ateşi oluyor ara ara sesi bıraz kısıldı dolven veriyorum bende olabilirmiş belirtilerim var saglik bakanligindan arayip halimizi soruyolar onlara anlatmistim eymeni soyledim onda da olabilirmis ama test yapmiyorlarmis ona bol meyve yedirin c vitamini corba su icirin dedi meyve suyu icsin dedi ates olunca dolven falan verin dedi ustune birde hamilelik suphem var beta hcgm 4.9 cikmisti doktor iki gun sonra bir daha kan ver daha cok yeni olabilir dedi tabi kanda veremedim kaldi herkes diyor eger bebek olursa kovid dusuge sebep oluyormus moralim cok bozuk bir yanim eymende bir yanim karnimda var mi yok mu diye dusunup duruyorum