0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (5,067 puan) tarafından
Hadi Herkes Birbirini Artılasın :)

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Beyza Beyza nasılsın 
(5,067 puan) tarafından
İyiyim diloşum karantinadayım annemlerde oğlum ile kocamdan ayrıyım :/
tarafından
Aaaa ne oldu çok geçmiş olsun :(
(5,067 puan) tarafından
Abim kovid oldu bende ertesi günü annemlere geldim kalmaya acile gitmiştim adet olmadım diye beta hcg verdim sonra abimde kovid çıkınca hepimiz kaldık evde karantinada eşim evimizde Allahtan o dışarda da istediklerimizi getiriyor 4 nisanda bitecek karantinamız 3 gün sonra anneme bana ablama test yapılacak bizlerden birinde de pozitif çıkarsa uzayacak karantina eymende dün ishaldi geçti bu günde halsiz ateşi oluyor ara ara sesi bıraz kısıldı dolven veriyorum bende olabilirmiş belirtilerim var saglik bakanligindan arayip halimizi soruyolar onlara anlatmistim eymeni soyledim onda da olabilirmis ama test yapmiyorlarmis ona bol meyve yedirin c vitamini corba su icirin dedi meyve suyu icsin dedi ates olunca dolven falan verin dedi ustune birde hamilelik suphem var beta hcgm 4.9 cikmisti doktor iki gun sonra bir daha kan ver daha cok yeni olabilir dedi tabi kanda veremedim kaldi herkes diyor eger bebek olursa kovid dusuge sebep oluyormus moralim cok bozuk bir yanim eymende bir yanim karnimda var mi yok mu diye dusunup duruyorum
tarafından
Kuzu önce çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin korkma bisey olmaz Allah izin verirse eymene corba bol bol meyve verin bisey olmaz Allah izin verirse morelini düşürme benim ablamda oldu ağır atlati ama çocuklarına bisey olmadı belki senden ayrı kaldi için olmuştur gecer Allahin izniyle iyi yemekler yiyin bol bol su için yeşil cay için hamilyesen ilaç içme daha kötü eder ilaçlar insanı covide en önemlisi iyi beslenmek şu içmek moreli yüksek tutmak ilikli kemikten haşlama corba yapın tavuktan haşlama çorbası Yapın için iyi gelir onlar atlatırsınız inşallah evlatan uzak kalmak zor ama babası yanında kavuşursun inşallah
(5,067 puan) tarafından
Yok kuzum keşke eymen babasının yanında olsaydı o da benimle o yüzden yüksek ihtimal ile benden geçmiş onada çok isterdim eşimin yanında olmasını eşim tek başına evde biz annemlerin evinde karantinaya alındık eşim ne eymeni ne beni göremiyor yani eymen benimle dip dibe yani korkum en çok ondan :/
tarafından
Kuzum yanındaysa bisey olmaz Allah izniyle bak dedim gibi 2ablam oldu çocuklarına bisey olmadı dus aldırma ateş çıktıda güzel beslenin tarhana çorbası yap icir tavuk suyune bisey olmaz cok üzüldüm ya :(
(5,067 puan) tarafından
İnşALLAH diloşum ya yavrumun hepimizin kuzusunu korusun sende çok dikkat et herkes şaka zannediyor ama bu virüs insanın canına yapışıyor resmen onun hiç şakası yok
tarafından
Amin canim benim evet garcekten var buda Allahı bize verdi bi sınav artik sende moralini yüksek tut çocuğda grip gibi atlatirsiniz inşallah
(112 puan) tarafından
Bizde covitiz bebeğim ve ben daha 3 aylık Allah herkese yardım etsin geleli bebe olunca daha zor insanın kanı canı onlar
-Reklam-
+4 oy
(5,067 puan) tarafından
Artılayın Gı :))
+3 oy
tarafından
Daha yeni artı verdim 1 saat sonra anca 
(18,771 puan) tarafından
Bende son artımı sana verdim
tarafından
Teşekkürler cnm ✋️
+2 oy
(163,574 puan) tarafından
anaam banada verin moralim.cok bozuk az mutlu oluyum
(891 puan) tarafından
Her gordugm yorumda direk artiliyorm seni  :D
(163,574 puan) tarafından
allah razi olsun gardasss
+2 oy
(918 puan) tarafından
Hadi benimde artilayin tatlikolarr❣️❣️
+2 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben eksik kalmayayım⊙_⊙
+1 oy
(18,771 puan) tarafından

Önce beni hadi :D

+1 oy
(207 puan) tarafından
Bende eeeeee
+1 oy
(1,803 puan) tarafından
Banada banada☺
+1 oy
tarafından
Arti postundan sıkılanlarda bana versin:)))?
tarafından
Sıkılmadım vermycm bu yüzden sjsjjsjjsjsj
tarafından
Canin sagolsun:)))))))
+1 oy
tarafından
Bende alırımmmmm
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Bende isterim 

İlgili sorular

+24 oy