0 oy
729 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ultrasonda sorun var kilosunu demedi bebeğin karın çevresi büyük eşin uzun boylumu dedi evet dedim sende uzunsun irisin geneteik olabilir ama haftaya ölçümü fazla çıkarsa bebeğinde sorun olabilir dedi ayrıntılı ultrasonda yapmamissin yapsaydın orda belli olurdu dedi ilaç verdi çok mikrop var cisinde dedi eğer sancin suyun gelirse direk büyük hastaneye gitceksin 38.ci haftada biz doguma alırız 38'in altında doğurursan büyük hastaneye gitmen gerekiyor 9 Eylül Tepecik vs bende o hastanelerde doğum yapmak istemiyorum berbat hepsi stajyer işimiz Allah'a kaldı ya çok canım sıkıldı inşallah erken gelmezde doğumum burda olur kızlar dua edin nolur :(((

7 Cevaplar

+1 oy
(1,431 puan) tarafından
Allah o hastanelere kimseyi düşürmesin deney tahtası gibisin kimsenin umurunda değil senin canın. İnşallah zamanını bekler şimdi hangi hastaneye gidiyosun
tarafından
Urla devlet Hastanesi'ne canım bende ondan diyorum ya Allah'ım sen düşürme oraya :(
(1,431 puan) tarafından
Enfeksiyonu ihmal etme kuzum ilaçlarını kullan Allah korusun inşallah zamanında gelir bebeğin az kalmış zaten biraz daha beklesin şnşallaj
tarafından
Dua et insallah kuzum :(
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Insallah zamaninda gelir bebiş canm suan kac haftaliksin
tarafından
35+2 ama ultrason da 35+3
(3,797 puan) tarafından
Ayy bsy kalmamis kız sende dogurucan he :)))) korkma hicbsy olmaz dua et sen annesi
tarafından
Kuzum ondan değilde ben o hastaneyi istemiyorum hepsi acemi insanla bile ilgilenmiyolar ya Allah düşürmesin oraya ben istiyorum ki kendi gittiğim hastanemde olsun
(3,797 puan) tarafından
Insallah Allah düsürmez oraya canm ya
0 oy
tarafından
Ultrasonda sorun var diye buca da mı ddi
tarafından
Hayır Urla devlet
tarafından
38 in altında dogurursan niye tepecige gidiyon onu anlamadım ne alaka yani
tarafından
Ya kuvez yok diyo burda
tarafından
Kuveze gerek mi var 37. Haftada dogursan sanki
tarafından
Öyle diyolar bi değişik burasıda ya
tarafından
Öyle ufak hastaneler pek doğum yaptırmak yanlısı değil büyük hastaneler de hasta çok diye istemiyo oralarda fazla eglenmeden hemen doğurup eve gelmeyi nasip etsin Allah ya ugrasilmaz hastanelerle cekilck dert degiller..
tarafından
Evet Allah kimseyi düşurmesin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim ayrintiki usg yaptirma durumun varsa yaptir istersen. Allahin izniyle birsry olmaz cunku sende esinde vucut tipinizden dolayi bebis ileri gelisim gosteriyor olabilir. Her zaman standart raralikta olmayabiliyor. Ben tuo bebekle ikiz hamileyim. Ikiside ayni transfer edilmis olmasina ragmennboylari kilolari farkli.
tarafından
Haftam gecti artık canim
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah öyle bir şey yok olmaz kötü bir şey canım benim korkma ultrason net bir şekilde göstermiyor zaten üzme kendini lütfen bebeğini düşün kuzum 
tarafından
Dua et bana erken gelmesin
(4,756 puan) tarafından
Inşallah gelmez ve inşallah bir sorunu yok tatlım bak doktpe da demiş genetik olabilir kuzum
tarafından
İnşallah haftaya belli olur
(4,756 puan) tarafından
Sıkma canını üzme kendini bebeğin etkilenir canım
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Izmirdemisin canım sen Tepecige sakin gitme ablam 1 ay önce orda dogum yaptı mikrop kaptı  hangi hastaneye gidiyorsun sağlıkla gelsin benin oğlumda iriydi özellikle karın ve omuz çevresi o yüzden sezaryen oldum korkma sağlıkla gelsinde canı ne zaman isterse gelsin
(1,351 puan) tarafından
Merkezede baya uzaksın canım sen ben merkezde oturuyorum
tarafından
Ben urladan taşındım Seferihisara ama Urla Hastanesi'ne geliyorum  sen nerdesin
(1,351 puan) tarafından
Bozyaka tarafında canım
tarafından
Hmmm ordada var Hastane oda hijyenik değil
(1,351 puan) tarafından
Ben özel can hastanesinde dogum yaptım canım
0 oy
(701 puan) tarafından
Cnm yanlış anlamadıysam ızmirde  oturuyorsun ben bucada dogum yaptim cok memnun kaldim temizdi heryer tepecik çok pis insanın migdesi kalkıyor öyle  bişey  olursa bucaya gidebilirsin 
tarafından
Evet tepeceik falan çok pismis ama bucayada nasil yetiscez ki kuzum çok zorda kaldım ya inşallah erken olmaz
(701 puan) tarafından
Haklisin cnm insalalhh erken olmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 329 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,790 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 431 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 543 göst.

Kategoriler

1,478,038 soru

24,192,086 cevap

336,962 kullanıcı