0 oy
1,475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ya tik tok da instagram da ay ne bileyim ya  her yerde denk geliyorum bazen k kadar güzel bayanlar var ki 

Ben iyice saldım ne giyiniyorum ne de kendimi beğeniyorum artık 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cirkin olmayi tercih ederim gerizekali olacagima

-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Ya Allah aşkına onların neyine ozeniyorsun kuzum yüzlerini şekilden şekile sokuyorlar beğenilmek için kendilerine yapmadıkları yok. Doğal kalmak kadar guzel bir şey var mı ? Boş ver sal kendini kim ne diyecek. Kim ne derse desin valla ben doğal halimle mutluyum ☺️
0 oy
(8,381 puan) tarafından
Bi makyaj yapio giyinsen sen de öylesin 

Yada bi ameliyata bakar :D
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Boşver yaa özenme, onlar güzel olsa nolur gereksiz şeyler işte 
0 oy
(13,240 puan) tarafından
Bi kaç estetik bi kaç filte tamamdır:) birbirinin aynı dudaklar burunlar bakışlar..  karakteristik bisi yok evet güzel ama boş:) hissiyatsiz
0 oy
(923 puan) tarafından
Tıktık ne bilmiyorum ama bende bu aralar kilo aldım diyete başladım bir hafta oldu yaza veriyip yazlık ciciler alcam kendime çeki düzen vermem lazım başka kadınları boşver canım eminim.sende güzelsindir boyayinca hersey güzel olur :))doğal güzellik gibisi varmi
0 oy
tarafından
Bi makyaj iki kıvırtıyorlar canım elalemin erkekleri de onlara bakıyorlar, eminumki eşine en paspal halin bile daha güzeldir azcik bak kendine o kadar 
0 oy
tarafından
Onlar makyaj güzeli balım biz doğalız sosyal medyaya takma
0 oy
(148 puan) tarafından
Sende güzelsindir boşver onları 
0 oy
(270 puan) tarafından
Onların çoğu makyaj ve fotoshop güzelleri canım bide onlar olmadan bakmak lazım bosveeeeer kalp güzelliği olsun.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 365 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,123 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde MiranAsaf (460 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (5,860 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 169 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (326 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,100 soru

24,614,781 cevap

364,275 kullanıcı

...