0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sag gogsumun ust kismi kitle gibi oldu sag gogsumu en basta rahat emziremiyordum sonradan emmeye basladi ama gogsum buyuk kaldi ve ust tarafi suan sert peynirlesme olmustur falan dediler bilgim yok bu konuda bilgisi olan varmi tahta kasik istip koydum ama fayda etmedi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol sütünü sağ kuzum bir kaç güne ateş de eşlik eder büyük ihtimal mastit olmuşsun bende yaşadım sertlik ile başladı şişti ve ateşim çıktı herşeyi denedim ama olmadı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o göğüsünü bol bol emzir 
(157 puan) tarafından
Benimde öyle oluyor arada ağrıyo hatta birgün sürekli o göğsümu emziriyorum geçiyor
tarafından
Calistigim icin sagiyorum geceleri ve  sabahta 3 e kadar emziriyorum doktorami gitmem gerekli acilden girebiliyormuyum
tarafından
Ya aksam 9 dan oglen 3 e kadsr emziriyorum 3 te ise gidiyorum aksam 8 9 gbi geliyorum
tarafından
Sut bitiyor gogsumde ama birgun boyunca onu emziremiyordum
(157 puan) tarafından
Ondan olabilir ben sürekli birgün onu veriyorum sagmiyom hiç ondan sonra geçiyor istersen bı sağlık ocağındaki ebeye danış
tarafından
Şişme devam ederse ağrı ve ateş eşlik ederse bir acile git kuuzum
tarafından
Gecici birseymi daha sonra emiyor geri dimi tedaviden sonra birde acilden giriliyorsa hemen acile gideyim yada saglik ocagina
tarafından
Agri derkej arada oluyor zaten ama sizlama seklinde atesim yok yani suan gidilirse gideyim birde ne demem gerekiyor acile gidince mastit mi
tarafından
Doktor göğüsüne dokunarak kontrol ediyor kuzum dediğim gibi sağ sütünü ateşin ve agrı şişme yoksa doktor sağ der kuzum eğer ateşin çıkar göğüsün çok siserss o zaman antibiyotik vericek kuzum geçici tabi kuzum 10 annenin 9 unun başına mutlaka gelen bişey bu emzirmeye hiç bir zararı yok
(157 puan) tarafından
Valla ben bunun için hiç gitmedim hastaneye fln ağrı sızlama oluyo göğsüm sertleşiyor ama dediğim gibi birgün sürekli emziriyorum geçiyor benimki geride emiyor şuan bişey yok sütun nasıl bitiyor kiz
tarafından
Bilmiyorumki damla damla geliyor bir sure emdikten sonra
tarafından
Anladim manuel benim sagma pompam ondan olurmuki
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Mastit olmuşsun hemen doktora git yoksa ilerler ben kutu kutu antibiyotik bitirdim geçmedi 14 tane antibiyotik iğne oldum çok zor gerçekten kolumu kaldrcak halim yoktu ateşim 40 olmuştu acile gdyrdum sürekli Rabbim şifa versin sana
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Pompa ile al sağ bosaltamadigin için olmuş mastit olursun Cnm önemli yani
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Sıcak suyla masaj yap sıcak su torbası ılık şekilde koy masaj yap durdukça agiryor..sonra ordan iyi ce emzir emdikçe geciyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
4 Kasım 2018 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yavhehedesus (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,776 soru

24,174,002 cevap

336,019 kullanıcı

...