Nasıl oluyor nasıl basvuruyoruz ne yapmamız lazım? Cocuk alıyorlar mı bilen yardımcı olursa sevinirim. Artık dayanacak takatim kalmadı. Kadın nosu buldum sustum boynu mor geldi sustum Allaha havale ettim. Hakaret etti sustum hep annemi bekledim yok o olsun bosan yok bu olsun gel derken hep oyaladı beni. Adam sürekli vara yoga kızıyor bagırıyor ne yapsak suc evde cendere kampı gibi ev. Hersey problem. Büyük kıza zaten sürekli bagırıyor azarlıyor cocugun psikolojisi yerle bir oldu. Sabah erken kalkıyor uyuyamadım diye azarlıyor herkesi aglatıyor evde. Uyusun diyorum cocukları çıt çıkartmadan durduruyorum bu saat kadar uyunur mu günüm bitti gitti diyor. Gene suc bende neden kaldırmadım.en son 2 aylık masuma bagırıyor. 2 aylık ya 2 aylık daha sustan durdan ne anlar. Anneme anlattım en son dicegini dedi. 2 cocugu bize yuklucek 5 kurusta göndermicek nasıl bakcaz dedi. Boswer bagırır bagırır susar diyor, aman boswer ne hali varsa görsün sen karısma kımle istiyorsa gitsin görüşsün diyor ben simdi bu lafların üstüne gider miyim oraya? Babam da sözde cok seviyor canını verir. Ayrı evi var bos odası var demiyor ki bu odayı bir göz sana yapıverelim sil süpür yemek yap işlerimi yap hem sen kurtul hemde bakanım olsun demiyor hep bahane bıktım artık oluyorsa yarın oglen den sonra alıp cocuklarımı gidecegim