0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Tüm sorularım silinip gizlenecek.. Sonra da hesap sildireceğim..

12 Cevaplar

0 oy
(163,555 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
haaah tam benlik cevap adam bisi demedimi 
tarafından
Ben park etmesem başkası edecekti dedi bende o zmn ona da aynını derdim dedim burası bekleme yeri değil dedi ters konuştu bende ama park yeri de değil ayrıca pandemi var diye dışarda bekletmeyi biliyorsanız bekleme yeri de yapsın yetkililere söyleyin dedim sen bana emir mi veriyosun dedi söyle deseydim emir olurdu ben söyleyin dedim ricada bulundum dedim baktı laf yetiştiremiyo döndü gitti :))) baya da godaman bişeydi artık hakim mi savcı mı neydi bilemem :)))
tarafından
Bir baltaya sap olmuş ama adam olamamış k bakma canım sende ☺☺☺☺
tarafından
Demi ama :)
(163,555 puan) tarafından
Sjsjsjsjs guzel cvp  vermissin
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Hahahahhah allah iyi etsin seni kiz iyi demissin :D

tarafından
Haketti :)
0 oy
(878 puan) tarafından
Hahahah çok komik .
0 oy
tarafından
:))) ben demezdim  ama iyi demissin
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hahaha adamın yerinde olmayı tercih etmezdim ama orada olmayı o andaki surat ifadelerini görmek iaterdim adamın cevabı ne odu
tarafından
Ben park etmesem başkası edecekti dedi bende o zmn ona da aynını derdim dedim burası bekleme yeri değil dedi ters konuştu bende ama park yeri de değil ayrıca pandemi var diye dışarda bekletmeyi biliyorsanız bekleme yeri de yapsın yetkililere söyleyin dedim sen bana emir mi veriyosun dedi söyle deseydim emir olurdu ben söyleyin dedim ricada bulundum dedim baktı laf yetiştiremiyo döndü gitti :))) baya da godaman bişeydi artık hakim mi savcı mı neydi bilemem :)))
(5,328 puan) tarafından
Adam bu karıyla ugraşmayım demiş iyi terletmişsin adamı
tarafından
Baktı deli var kaçtı :))))
0 oy
(6,075 puan) tarafından

:woot::D deli ya kahkaha attım 

tarafından
Annem böyledir kız benim :)
Babaannem annem yeni evliyken babamı doldurmuş anneme evden çıkışı yasaklamış babam aradan bi kaç saat geçmiş bişey lazım olmuş babam anneme demiş ki git Durdu dayımdan al gel demiş köyün bir ucundan bir ucu :) anacığım da daha 17 yaşında :) koşarak çıkmış evden halam sormuş nereye gidiyon kız diye babaannemde dışardaymış annem durur mu yapıştırmış cevabı pasaport çıkarttım İrana gidiyom demiş :))) rahmetlik babaannem gavurun kızı böyle dediydi bana diye kendi anlatmıştı bana :)))
(6,075 puan) tarafından
Ahahhahaha babannen büyük günah işlemiş ki Allah anneni göndermiş
Eee sen nasılsın sizinkilere karşı ya
Bu gavurun kızı sizde de mi var ya tövbe estağfurullah
tarafından
Kaynanamları diyosan yok kaynanam iyidir benim öyle fesatlığı olmaz mülayim iki sıkıntısı var biri aşırı alıngan ama içine atar alındığını bile anlamazsın ikincisi de çok geri kafalı cahil ama bi okadar da iyi niyetli.. köy dışına çıkmamış normal..  2 senedir kavga tartışma hiç olmadı çok şükür..
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Fazlası ile haketmiş ama inşallah hakim savcı değildir böyle uyaran biri tutuklanmıştı :)))) 
tarafından
Tutuklasaydı keşke :) bende onu dava ederdim hem bekleme yeri yapmıyorlar hemde sığındığımız yere araç park ediyorlar diye adalet bakanlığına yazardım direk..
(1,550 puan) tarafından
Aaaah ah adalet saraylarında adalet mi var sanıyorsun hiç bişey yapılamıyor adam tehdit etti diyor :) ben de susamam ama ve çok haklısın ben dahasını da söylerdim :)
tarafından
Tubik adliyeden misin :)
(1,550 puan) tarafından
Hayır hayır :) ama fazlaca içinde sayılırım ortamını biliyorum Bi de gündemi çok takip ederim :)
tarafından
Adliyenin bahçesi her yer kamera desin ispatlasın ayrıca Erdoğan kendi demedi mi karşınızda bende olsam gençler hakkınızı savunun bende savundum derim :)))
tarafından
Öyle olmuyor maalesef. O kadar egoist hakim savci var ki. Geçen burda araç önüne not yazılmış burası yaya geçidi diye o notu yazan kişiyi nezarete koydular maalesef. Sırf not yazdı diye. :)
0 oy
tarafından
Ay ne güzel demişsin ee adam ne yaptı
tarafından
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Gece evinden aldiracaklar seni :)))
tarafından
Ahahaha bugün olmaz birazdan yeni koltuklarım gelecek onun siftahını yapmadan katiyyen olmaz :)
(4,586 puan) tarafından
Valla adama cemkirirken dusunseydin yandın senn bittinn :)) şaka bı yana iyi yapmışın ağzına sağlık :)
0 oy
tarafından

Seviyorum boyle hakkini savunan kadinlari helal olsun :D

tarafından
Bende küçümsenmeye gelemem karşımda kim olursa olsun pat pat konuşurum  o yüzden de çoğu arkadaşda deli diye kayıtlıyım :)
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin :)) iyi demişsin:))
tarafından
Haketti ama
(1,106 puan) tarafından
Aynen canim ağzına  sağlık

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 730 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 605 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy