0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (2,052 puan) tarafından
19+4gunluk hamileyim ablalar kanimda enfeksiyon degerim yuksek çikti bu bir sorun teşkil edermi hoc biryerim agrimiyor sadece karnimda sancilar oluyor ve biraz.belim agriyor baska birsey yok elhamdulillah ilk gebeligim haliyle korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilirmi

3 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnde de cikmsti ilac ictim gecti cnm..genelde oluyo sknti yapma yani ama ilacini da aksatma
(2,052 puan) tarafından
Saglik ocaginda tahlil yaptim oda kadin doktoruna gidiyorsan ona soyle dedi ilac yazmadi  ilk gebeligim daha once 2 defa dusuk yapmistim nedem oluyor enfeksiyon acaba
(3,074 puan) tarafından
Bnm idrarimda cikmsti cnm..gunluk pedlerin de yapabilcgni solemsti..seninkini bilmiyorum ki cnm..kadin doguma git mutlaka ama..doktora sor yani açıklasın sana
(2,052 puan) tarafından
Tamm canm insaallah tessekur ederim cevapladigin icin
(3,074 puan) tarafından
Ne demk cnm..gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benımde yuksek Dı hatta gıt gıde dha yukseldo hamilelik ilerledik ve yuksek olması normal demıstı doktor canım 
(2,052 puan) tarafından
Bilmiyorum korktum bende ilk hamileligim 2 defa dusuk yaptim bunada birsey olur diye allah korusun eşimde korktu beni korkuttu neden olur acaba enfeksiyon
(4,061 puan) tarafından
Bılmıyom canim ama doktor olur dedi banada san wbc degerımdem bahsediyorsun dimi
(2,052 puan) tarafından
Bilmiyorum ki hangi deger doktor enfeksoyon degerin yuksek cikmis dedi sadece
(4,061 puan) tarafından
Buyuk ıhtımal o canım benim cok yukseldı doktor ılac falan vermedi mi peki sna bna vermedi de
(2,052 puan) tarafından
Yok saglik ocaginda vermedi dedi kadin dogum doktoruna gittiginde ona soyle heralde o doktor vericek insaallah pazartesi gunu gidicem
(4,061 puan) tarafından
Tamam canım de bakalım ne dıcek
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Enfeksiyon genelde hamilelerde oluyor canım doktoruna gidince söyle ona göre ilaç verir. Rabbimin izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️
(2,052 puan) tarafından
Aminn canm insaallah kotu birsey degil demi neden olur acaba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.
+2 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,738 cevap