0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından

image

kızlar bunu kabızlık icin kullanıp memnun kalan oldumu 26 haftalık hamileyim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu bilmiyorum da hamileyken Bi ara bende kabızdım doktorum ev yoğurdu ye demişti cidden ev yoğurdu yapıp yedim sürekli iyi geldi 
(238 puan) tarafından
Denemediğim hic bise kalmadı canm
(112 puan) tarafından
Valla hamile deilsen yada emzirmiosan sinameki yi bı araştır dicem ama sürekli icmiceksin
(112 puan) tarafından
Bide çokmu katı gıda yiyosun
tarafından
Sinemaki çok agır Bi bitki sakın içme. Kayınbabam içti zor düzeldi ishal karın agrısı yaptı
(112 puan) tarafından
Çokmu içti onu gram la icicek
tarafından
Bi kupa içti içine ne kdar koydu bilmiyorum
(112 puan) tarafından
Oha o kadar içilir mi o bak aşağı kitaptan nasıl olacağını attım  10 gramla baya bı demlicen bir bardak icicen yani bı çay bardağı içsel yeterdi nie okadar abarttiki
tarafından
Sürekli kabızdı normal çay gibi yapmış:) Vala zor düzeldi
(112 puan) tarafından
Allah emi keşke bı araştırıp öyle icseydi tüh ishal olmakta zor ay kusura bakma kız azıcık komigime  gitti
(112 puan) tarafından
Bende geçen benim bebek kabizdi sutten geçer diye iki koca kase incir hoşafı gibi bişey bide kayısı hoşafı  içtim  tuvalete kendimi zor atiodum valla
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
aslında kefir daha sağlıklı deilmi ben hamilelik boyunca bı kere kabız oldum ondan sonra kefire başladım iyiydim yani kabızlık falan yoktu canim
(238 puan) tarafından
Valla denemediğim şey kalmadı desem
(112 puan) tarafından
Bu arada bebeği uyutuyum bnde kocaman kitap var hastalıklarla ilgili bitkisel tedaviler bı bakim
(112 puan) tarafından
Kuzum uzun uzun yazmaim sayfanın resmini qtiyim
0 oy
(112 puan) tarafından

image

image

Kuzum bu geçmişten günümüze kadar gelen şifalı bitkiler ansiklopedisi sen 16 tane tedavi yöntemleri var bak hangisini denersen

(238 puan) tarafından
Kuzum ama sinamaki haric hepsini denedim bide hamileyim herşeyi kullanamıyorum :(
Zaten hamile olmadan oncede kabızlık sorunum vardı afedersin artık kanıyo tuvaletim yaparken
(112 puan) tarafından
Valla kuzum şunu kullan derim zararı dokunur bişi diemicem deneme bı doktora yada aktara git aktar belki yardım eder

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 261 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,477,895 soru