Aaa aynı bnm eski koca
Hiç bir tavrım yok ne tavrım olacak ki.? Oğlumla bende onu yok sayıyoruz.. Babanda şöyle diye tek kelime etmedim kötülemedim çocuk kendi görüyor zaten herşeyi sadece dedim ki oğluma eğer şimdi babalık etmeyip ilerde sen kariyer sahibi olunca oğlum diye yaklaşırsa ve sen buna izin verirsen analık hakkımı helal etmem dedim.. E buna da hakkım var anju oldu çocuk umursamadı kanda iltihaptan ölümden döndü umursamadı şimdi de nafakasını vermek istemiyor neymiş efendim 2 çocuğu daha varmış onlara zor bakıyormuş kirada oturuyormuşmuş yersen tabi.. Kira dediği evi bnm takılarımla aldılar 2010 yılında boşanırken hak talep etmeyim diyede kayınbaba olacak adamın üstüne yaptılar şimdi de sırf çocuğa para vermemek için kendini acındırıyor yarın duruşmamız var bakalım ne çıkacak sonuç.. çocuk bir yetişkin olana kadar aklını başına alıp baba olduğunu hatırladı hatırladı yoksa ilerde mümkün değil izin vermem oğlumu kullanmasına.. Hem şuan ki eşim ondan daha iyi babalık yapıyor oğluma onun boşluğunu çoktan doldurduk biz..
Karar da bi çıksında direk maaşına haciz koyduracam yoksa ödemez o şe.refsiz..
Ortada böyle bir şey yokken, böyle şeyler düşündüren sorular sormak, bence doğru bir şey değil.
Şahsına ya da postuna saldırı olarak düşünme lütfen. Şimdi her şey yolundayken durup "boşanmışım adamdan, çocuğunu aramıyor sormuyor" falan filan, niye adamı tiksinilecek varlık yaptık şimdi
Güzel düşünelim güzel olsun her şey, der noktalarım
1,493,346 soru
24,400,006 cevap
350,050 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın