0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bi ara aldatılan kadınların postlarından çok etkileniyordum ama  bu ara büyü postlarından etkilenir oldum 

Dün çamaşırları topladım yerleştirdim baktım yerde üçgen gibi yuvarlak gibi sert degisik bisey . Eyvah dedim bana büyü yaptılar açmıyorum da içini korkuyorum . Ne yapsam ne etsem kimseye de bisey diyemiyorum ama içim titriyo . Biri böh dese donuma yapacam :)) . Sonra bi cesaret dedim ıçini acayim bakayım.  Açtım ki cepte yıkanmış peçete:)) çok güldüm kendime ya :)) 

25 Cevaplar

0 oy
(28,451 puan) tarafından
Bende korku postlarından korkuyorm ya dün tam uyucaktım eşim yanımdaydı şştt dedi biri kocama baktım horluyo o değil yani baya korkmaya başladım
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından

Bende dayak yiyen hemcinslerimin postlarıni görünce çok üzülüyorum:'(

0 oy
tarafından
Aldatildigi ve bildiği halde ısrarla evde duranlar ha bir de dayak yiyip susanlar. Etkilenmek değil de üzülüyorum , kadınlar bu kadar zayıf olmamalı. Karnimizda bir dünya taşıyoruz , gecesi gündüzü karışıp yine de ayakta duruyoruz. Ama bazı kadınlar gururları öyle kırılmış öyle yok sayilmislar ki kendini güçsüz sanıyor. Sonra da ben yuva yıkan boşanma destekleyen biri oluyorum. Hayata sıfırdan başlamak zor ama imkansız değil. Kabullenemiyorlar. 
0 oy
tarafından
Şiddet içeren postları hiç okumadan geçiyorum birde aldatma bayağı var onları da artık okumuyorum ben sadece günlük şeylere bakıyorum görünce üzülüyor insan ama bakıyorsun hep aynı postlar kendi ruh sağlığı için üzüntülü postlardan uzak kaliyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 924 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 755 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,862 göst.
+39 oy
41 cevap 4,851 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu