0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kızlar bu beşiği çok beğendim hakkındaki yorumlar da çok iyi markası Diverso alıp kullanan var mı ya lütfen bilgilendirin beni size sormadan almak istedim 

2 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Benim besigim aynısı çok güzel kullanisli sallanması da kolay hem
tarafından
Peki bu marka mı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben ayni markanın farkli modelini aldım gayet iyi 

image

image

tarafından
Fiyatı uygun olunca korktum siz de sipariş mi ettiniz
tarafından
Evet bak resim ekledim fiyatı 416 ya aldim ben suan 382 ye düşmüş geyet guzel bi skıntısı yok siparis verdiginde arıyolar besiginizi 3 paket halinde gonderdik ayri gunlerde kargo getirebilir eksik parca olursa bu numaran iletişime gecin fln gayet memlun kaldim ben eksik kırık bi sorunuda yoktu
tarafından
Ayyy çok sağolun çok detaylı bilgi vermişsiniz sipariş edecem o zaman Allah razı olsun çok sağolun ya
tarafından
Ricaederim kız bugun cennete gitmezem daha gitmem heralde ahajahaj :) kurulum vidyosuda var besikle birlikte kagit geliyo orda adres fln yaziyo izleyerek kurarsıniz
tarafından
Gerçekten çok teşekkür ederim :) yalnız bn şimdi kurmayacam daha kurmaya çoook var :D ama bu kdr güzel bir beşiği.bu fiyata almak çok güzel bir şey ya
tarafından
Benim de taa temmuzda esim alalimndedi bende yok demedim tabikisi :)
tarafından
Aynn iyi yaptın sonrasında beşik beğendiremiyoruz beyefendilere :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
16 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 252 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sbl34 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
20 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde minigebe (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
9 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevgi_kelebegi (333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,472 soru

24,184,160 cevap

336,507 kullanıcı

...