0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Ay kızlar demın bı haber okudum kanım dondu. Her gecen gun insanlıktab daha da ümidim kesılıyor. 23 yasındakı bır adam 92 yasındakı komşusuna tecavüz edıp daha sonra oldurmus. 92 yasında kı nene ona ne kadar cazıp gelmıs olabılır. Allah kahr etsın bu ınsanları. 

34 Cevaplar

0 oy
(2,625 puan) tarafından
Insanlar tavuga keciye tecavuz ederken bence boyle olaya sasirmamak lazim insanlik öldü iyice dunyanin sonu sen koru yarabbim 
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Ayyy bide kız çocuğum olmasından korkuyorum diyolar.Bacım erkeklerinde sonu hayra alamet değil.Nesil nereye gidiyo.Hamileyim oğlum olacak Rabbim evlatlarımızı korusun kalplerine merhamet vicdan iyi niyet en önemli Allah korkusu koysun
0 oy
tarafından
Ayy Allah'ım ya dünya başımıza yıkılacak gerçekten
0 oy
tarafından
Sonra diyolar bu belalar neden başımıza geliyo çinden virüs gelmiş bilmem ne bence az bile resmen igreniyorum. 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ata kopege yapilan yasliyada yapilir anam malesef boyle bir dunyada yasiyoruz
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Allah'ım bu gözler ne okuyup bu kulaklar daha neler duyacak

Allah ıslah etsin

0 oy
(1,055 puan) tarafından
Bende aydındayım manyak bu insanlar
0 oy
tarafından

Bu dünya yaşanılacak gibi değil artık cidden..:ermm:

0 oy
tarafından
Ohaaâaa yuhhhhhhhhhhh yaa yuhhhh nasıl bir insanlar var yaa Allahım sen koru bizi yaaa 
0 oy
tarafından
Canım tecavüz yok olayda ama maalesef ki öldürüldüğü gerçek :( ya ne bileyim insan utanır bı yerde bı vicdan eder 92 yaşında zaten kadıncağız amaç ne anlamış değilim belki kefen parası olsun diye köşeye attığı birikimdi Allah'ım yatacak yerimiz olmayacak bu gidişle sen yardım et 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Nasıl bı zevk aldın o yaşlı kadindan sana nasıl bı zevk verdide böle bişey yaptın şrfsiz köpek 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Tövbe tövbe daha  neler  yaaa  
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Evet bende gördüm o iğrenç haberi. Allahım başımıza taşlar yağmadığına şükredelim. Bu virüs az bile bu insanlığa, helak olmadık ama hala anlamıyor bu insanoğlu 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ya Bugün ne oluyir böyle iğrenç insanlar..

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpimin annesiyim (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 278 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,442 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,485 cevap

336,304 kullanıcı

...