0 oy
488 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
15 aylık oğlumu pazartesi sağlık ocağına götürüp kan tahlili yaptırmak istiyorum ama idrar tahlilide yaparlar mı bilginiz varmıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapar canim gecen hafta verdım bende 
tarafından
Yaa nasıl alıyorlar idrarı canım bebekten
tarafından
Canim idrar posetı veriyor ben eve alıp geliyorum cunku hemen yapmıyor ertesi sabah 7 de takıyorum bakıyorum yaptıgı an esimi arayıp kutuya koyup gonderıyor um
tarafından
Kaça kadar tahlili vermen gerekiyor sizin orda canım bizim s.ocagi sanırım sabah 9a kadar alıyor sonra almıyor . Dediğin gibi idrarı ertesi gün götürürüz bizde
tarafından
Bızım de 10 a kadar canim o gun ıcınde olmazsa ertesi gun sabahtan tak poset sıreklı kontrol et hemen gotur biraz zor oluyor ama devlete gidip risk almaktansa ozel de dunya para alıyor bu sekılde iyi oluyor bol bıl su ıcır
tarafından
Ya devlete dün gittik filmlerini gösterdim ama orda kan veremem pandemi hastanesi dediğin gibi özelde 200den aşağı almıyor bı tek D vitaminine bakilcak aslında ama yaptirmisken hepsine baksınlar istedim idrarı da kendim istiyorum baksınlar oda çıksın aradan diye. Benimkide uyuyor oluyor sabahtan ya nasıl olcak o bilmiyorum ya ayarlicaz artık bı şekil :/
tarafından
Canim sen tak uyusa da o mutlaka yapar ya da o gun uyandır idrara ben her ay baktırıyprum saglık ocagında ne olur ne olmaz diye yaptır bence de
tarafından
Ya evet benimkine hiç bakilmadi ısrarına 15 ay oldu şükür sorun yok ama zor bişey değil arada vermek lazım aslında . Öyle yapayım canım sabah 7gibi takarım bı şekilde
tarafından
Insallah yapar canım gecen de 3 sabah bekledım yapmadı ama pes etme elinde sonunda yapacak
tarafından
Ay inşallah ya canım ugrascaz artık biraz
tarafından
Insallah hemen yapar canım ❣️
tarafından
İnşallah canim sagolasinn ❤️❤️
tarafından
Sende canım ❣️❣️
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Ya yaparlar ama hasteneye götürsen daha iyi deil mi boşa kan verilmesin iyi bir dr bakılsın en azından 
tarafından
Yok kan vermem lazım değerlerine baktırmam lazım idrarı da kendim istiyorum oda bakılsın en azından diye
(352 puan) tarafından
Tamam da sağlık ocağı pek anlamıyor ya iyi bakmıyor ondan diyorum çocuk doktoru baksa iyi olurdu diyorum hani verdi kan en azından iyi bir doktor baksın diyorum tecrübem var canım 4 kardeşime kendi ellerimle baktım sağlık ocağına götürdük aynı tahlili yapıp enfeksiyonu görmedi yani acile götürünce doktor anladı
tarafından
Kuzum anlıyorum da benim sadece D vitamini ne bakilcak kanda devlet Hastanesi'ne gidemem pandemi hastanesi dün gittik filmlerini gösterdim. Özel yazhanesi olan çocuk doktoruna götürüyorum normalde ama oda tahlil yapmıyor yazhane olduğu için
(352 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun bebeğine allah sağlık versin inşallah
tarafından
Amin canim sagolasinn
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bebeklere tahlil yapılmıyor dedi ama cnm 15 aylığa yaparlar mı bilmiyorum. Birde sağlık ocakları kalabalık yaşlılar dolu korona aşısı oluyorlar bence bı hastanede yaptır cnm hem dr. Da muayene ederdi
tarafından
Ya bende koldan biliom da el üstü diince acaba mi dedjm Allah'ım şifa versin evlatlarımıza ya içim sıkıldı simdiden
(6,849 puan) tarafından
Yok cnm 9 dan snra koldanm biz 33 haft doğduk prematüre çok kan vs alındı bebemden o yüzden bende dayanamıyorum artık ağlamasına canının yanmasına
tarafından
Kıyamam yaa aman valla su sağlık sorunlarını mahvedio  insanı. Beterinden korusun rabbim
(6,849 puan) tarafından
Amin cnm öyle vala zor bebek olunca lafla da anlatamazsin ki .. su salgın da bı gitsede kurtulsak artık psikolojimiz bozuldu artk iyice
tarafından
Keşke bitsede bitmez canım ya kışın kapaniriz yazın aciliriz artık devamli

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 62 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayla4 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 188 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,144 soru

24,179,009 cevap

336,241 kullanıcı

...