Aklıma geldikçe sinirleniyorum ve kendime kızıyorum yok böyle bir iğrençlik. Bugün hastaneye gittik kadının birtanesi kızımı gördü sıra bekliyor kalktı yerinden geldi eşimin kucağından aldı çocuğu seviyor ufak ufak öpüyor boynunu yanağını vs bizim kız da hiç sesini çıkartmadı neyse ben kızıyorum fakat belli etmiyorum kalbi kırılmasın seviyor diye.
gitsin kocasını ağzından öpsün pis kadın ya ne istemiş bebekten dudak özel bir bölge canım birdaha dikkat et kimseye yanağından bile olsa öptürme mikrop bulaşır allah korusun
Dün oğlum evde ağlıyor diye kapının önüne çıkardım biraz hava alsın istedim.Yaşlı karı-koca bi çift elele yürüyüş yapiyorlardi.İkisinin de diğer ellerinde baston vardi.Amca yaklaşti bana pardon kızım kusura bakma bebeğini sevebilir miyim dedi ben kucağına istiyor sandım tedirgin oldum biraz.Amca da kucağıma alamam tutamam ben senin kucağında sevsem olur mu gönlün istemiyorsa söyle kırılmam dedi ben sadece peki amca dedim gülümsedim.Zaman çok kötü yavrucum sakin çocuğunu kimseye dokundurtma, onu gözünün önünden bir an ayırma, yalnız dışarıya salma dedi kendi parmağını öptü oğlumun koluna dokundu allah sana bağışlasın dedi.Elele tutuşup gittiler.Valla böyle düşünceli insan var mıydı diye düşündüm gözlerim doldu. Bundan sonra kimseye sevdirme bebeğini canım.
1,489,836 soru
24,349,492 cevap
346,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın