0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar 8 aylık hamileyim   carsiya inmek ordan da annemler3 gidicem ev de cok bunalıyorum ama eşim hastasın gitme bise olur düşersin oyle boyle olur ama kendi de calisiyo 7 de geliyor eve bi yere gitme imkanımız yok evden cok sıkılıyorum 2 tane de çocuğum var 6 ve 5 yaşında Onlar da sıkılıyo eşim ama onceden de gitmezdim hep birlike3 giderdik ama artık onla gezmek istemiyorum zeten bana yeterin ce para olsun o olsun veriyo  bazen arkadaşlarım bile diyodu sen tek gidemiyomusun kuyruk gibi esin de yanında geliyor diye ama eşim oyle arkadaşlarıyla fazla gezen kahveye giden bi insan değil bizle zaman geciren birisi ama bende sıkıldım cocuklarim la tek gezmek alisve4iw yapmak istiyorum tartıştım gelme benle artik dedim bi rahat bırak dedim tamam dedi kapattı telefonu cok mu abarttım bilmiyorum 

21 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Niye öyle düşünüyorsun ki benim eşimde bizimle gezmeyi çok sever ben eşimle gezmeyi daha çok severim onsuz gitmek istemem biryere hem üç çocukla neyin tek gezmesini yapacan ki çocuklarla valla benim yanımda eşim çocuklarım olsun yeter eşi gezmeye götürmeyen yaninda gezmeyen utanan o kadar insan var ki bence bunu bir daha düşün derim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 142 göst.
+3 oy
19 cevap 738 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mslcns (5,315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 429 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 416 göst.